Į Lietuvos gatves išriedėjo 20 „CityBee“ automobilių, kurių kiekvienas papuoštas vis kito Vasario 16-osios signataro parašu bei Lietuvos trispalve. Tai atsispindi ir trumpalaikės automobilių nuomoes bendrovės programėlėje, kur kiekvienas signataro automobilis pažymėtas mūsų šalies vėliava.

Pasak „CityBee“ vadovo Luko Ylos, šiuolaikiniame pasaulyje istorijos ir tautai svarbių datų bei faktų integravimas į kasdienybę yra būtini. Tai ne tik padeda kurti pakilią šventinę nuotaiką, bet ir edukuoja.

„Mūsų automobiliais naudojasi daug jaunų žmonių, kurie gyvendami intensyviu ritmu gali ir užmiršti praeities įvykius ar asmenybes. Tikėtina, kad bent dalis šalies gyventojų apskritai neprisimena Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarų. Tikime, kad taip panaudodami tam savo automobilius galime šią informaciją ištransliuoti visuomenei bei Lietuvoje viešintiems užsieniečiams“, – sakė L. Yla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)