Pakruojo dvaras trečius metus iš eilės planavo savo prieigose surengti didelio mąsto tarptautinį ledo skulptūrų festivalį žvaigždynų tema. Tačiau, įvertinę orų prognozes, festivalio „Ledo karalystė“ organizatoriai nusprendė renginį geriau atšaukti, nei nuvilti lankytojus. Pasak rengėjų, net jeigu patį renginio savaitgalį ir sugrįžtų nuolatinis šaltukas, visą ateinančią savaitę numatoma pliusinė temperatūra neleistų iš viso pasaulio suskridusiems meistrams tinkamai paruošti skulptūrų iki renginio pradžios.

Visiems, iš anksto įsigijusiems bilietus į festivalį „Ledo karalystė“, pinigai bus automatiškai grąžinti į mokėtojų sąskaitas vienos savaitės bėgyje.

Pakruojo dvaro komanda, šią žiemą Lietuvai pristačiusi festivalį „Didieji Kinijos žibintai“ ir pelniusi sėkmingiausio Lietuvos turizmo produkto 2018 titulą, apgailestauja, kad tenka atsisakyti šių metų ledo skulptūrų ir ugnies šventės ir atsiprašo už galimus nepatogumus.

Festivalis „Ledo karalystė“ Pakruojyje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)