„Natalija buvo kietas riešutėlis, prikelti ją naujam įvaizdžiui buvo tikras galvos skausmas. Rizikavome, tačiau norėjome ją parodyti fatališką, moterišką ir pateikti labai „skaniai”, solidžiai ir išlaikant seksualumo ribą. Nataliją buvo sunkoka įkalbinti, tačiau greit įgavo mūsų pasitikėjimą ir atsidavė mūsų objektyvui“, - sako dainininkę įamžinę fotografai.

Pati Natalija apie fotografus ir fotosesiją atsiliepia taip: „Fotografai mane norėjo parodyti visiškai kitokią ir netipišką – manau, jiems tai puikiai pavyko. Tiek visažistė, tiek patys jaunieji menininkai atitinka mano charakterį ir nuotaiką, tad buvo labai lengva su jais dirbti, greitai radome bendrą kalbą. O nuotraukose matomos raudonai paryškintos akys tiesiog šaukte šaukia „Valentino diena!”.

Ši fotosesija – vienas iš pirmųjų Miko Kytros bei Niko Tėrėščenko sugrįžimo projektų. Prieš dvejus metus sustabdę savo kurto internetinio žurnalo („ETIQUETTE“) veiklą, redaktoriai bei kolegos Nikas Tėrėščenko ir Mikas Kytra išvyko į Didžiosios Britanijos sostinę studijuoti mados marketingo ir kurti karjeros svetur. Visgi, ambicingų vaikinų svajonės virto iliuzijomis, o Londonas netapo ta vieta, kurioje MIKITA duetu pasivadinę fotografai galėjo kurti išsvajotą karjerą. Todėl šiandien jie vėl Lietuvoje – kupini idėjų ir planų apie naujus projektus.

Kaip rašoma spaudos pranešime, savo karjerą Lietuvoje iš naujo pradėję vaikinai šiuo metu dirba su modelių bei reklamos agentūromis, fotografuoja viršelius garsiems šalies ir užsienio žurnalams („Aš Ikona”, „Žmonės Uk”, „L‘Officiel“). Jiems pozuoja pačios ryškiausios Lietuvos garsenybės: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Asta Valentaitė, Juozas Statkevičius, Monika Linkytė ir t.t.

Šiuo metu vienas didžiausių fotografų projektų – dainininkės Jazzu muzikinio turo „Welcome“ reklaminė kampanija, fotografuota Londone, taip pat netrukus pasirodysiančio atlikėjos muzikinio albumo viršelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)