„Real“ trečiadienį išvykoje laimėjo po atkaklios kovos rezultatu 2:1.

Pergalingą įvartį po keitimo pasirodęs Marco Asensio pelnė 87-ą minutę, o netrukus S. Ramosas grubiai sustabdė varžovų puolėją Kasperą Dolbergą ir išvydo prieš save geltoną kortelę.

Tai buvo trečiasis įspėjimas 32-ejų ispanui šiame Čempionų lygos sezone, todėl jis bus priverstas praleisti antrąsias komandų rungtynes Madride.

Bet tokia situacija, regis, visiškai tenkina S. Ramosą, kuris tokiu būdu „išsivalys“ savo kortelių istoriją.

„Meluočiau, jei sakyčiau, kad ta kortelė buvo atsitiktinė. Nenuvertinu oponentų, negalvoju, kad aštuntfinalio serija jau užbaigta. Bet futbole kartais reikia ryžtis sudėtingiems sprendimams“, – sakė gynėjas.

Tiesa, vėliau jis pakeitė kortelę: galbūt pasikonsultavęs su komandos draugu Dani Carvajaliu, kuris praėjusiame sezone susilaukė papildomos vienerių rungtynių diskvalifikacijos UEFA nusprendus, kad analogiškoje situacijoje „Real“ atstovas tyčia siekė geltonos kortelės.

Socialiniame tinkle S. Ramosas paneigė sąmoningai norėjęs gauti įspėjimą.

„Noriu pasiaiškinti, nebandžiau specialiai prasižengti, kad išvysčiau kortelę“, – tikino vienas Madrido ekipos lyderių.

Visi surinkti įspėjimai Čempionų lygoje yra anuliuojami prieš pusfinalio etapo. Tačiau praleidęs artimiausią mačą Ispanijoje, S. Ramosas galės būti ramus, jog to daryti nereikės ketvirtfinalio metu.

Aišku, jei tik „Real“ namuose užbaigs pradėtą darbą ir eliminuos „Ajax“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją