Manoma, kad 25-erių puolėjas taip pasielgė dėl to, jog prarado kapitono raištį. Jį „Inter“ strategas Luciano Spalletti patikėjo vartininkui Samirui Handanovičiui.

„Jis nenori būti Vienoje, – apie auklėtinio sprendimą atsiliepė treneris. – Pakeisti kapitoną buvo sunkus ir skausmingas žingsnis, tačiau visi klube galvoja, kaip tai bus naudingiau „Inter“. Aplink Mauro vykstantys dalykai pernelyg blaško jo ir visos komandos dėmesį.“

Nuo 2015 metų kapitono pareigas ėjęs M. Icardi pastaruoju metu ėmė derėtis dėl naujos sutarties. Dabartinis futbolininko kontraktas su „Inter“ galioja iki 2021 metų vasaros.

Milano klubas „Serie A“ pirmenybėse užima trečią vietą (43 tšk.). Į Europos lygą „Inter“ persikėlė iš Čempionų lygos, savoje grupėje finišavusi trečioje vietoje.

M. Icardi šiame sezone visose varžybose jau pelnė 15 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)