„Tai yra investicija į „MoQ“ verslo, į produkto plėtrą ir į pačią įmonės veiklą. Mokėjimų verslas yra daug investicijų reikalaujantis verslas“, – BNS komentavo „Mobiliųjų mokėjimų“ vadovė Monika Rimkūnaitė-Bložė.

Registrų centro duomenimis, bendrovės akcininkės bendrovės „Bitė Lietuva“, „Telia Lietuva“ ir „Tele2“ padidinti startuolio kapitalą kiek daugiau nei 1 mln. eurų nutarė sausį.

Pirmadienį bendrovė paskelbė, kad prasideda naujas „MoQ“ plėtros etapas, be kita ko, šios piniginės telefone mobilioji aplikacija atsisveikina su „beta“ versija. Tikimasi, kad programėlės naudotojų skaičius per porą mėnesių išaugs nuo 40 tūkst. iki 100 tūkst.

Įmonė „Mobilieji mokėjimai“ lygiomis dalimis priklauso „Bitė Lietuvai“, „Tele2“ ir „Telia Lietuvai“. Lietuvos bankas bendrovei yra suteikęs elektroninių pinigų įstaigos ribotos veiklos licenciją. Operatoriai yra gavę Europos Komisijos leidimą kartu kurti bendrą mobiliųjų mokėjimų paslaugos platformą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)