Susirūpinę dėl vietoje nestovinčio amžiaus, išmėginame daugybę įvairiausių būdų, padedančių atrodyti jauniau ir tokią išvaizdą išlaikyti. Tenka pripažinti: dauguma metodų pasirodo esantys paprasčiausiai neveiksmingi.

Viena pagrindinių senėjimo priežasčių yra toksinų kaupimasis organizme – tą skatina mūsų gyvenimo būdas ir netinkami mitybos įgūdžiai.

Tačiau neseniai visa pasaulį atsilošti iš nuostabos privertė Chuando Tano išvaizda. Šiam 52-ejų vyriškiui, regis, sėkmingai pavyko laimėti lenktynes su senatve, rašo thinkinghumanity.com.

Sunku paneigti, kad Singapūro gyventojas Ch. Tanas atrodo kaip tikras širdžių ėdikas, nors ir nugyveno jau daugiau nei pusę šimtmečio. Jo stulbinamos išvaizdos paslaptis slypi vyro mitybos įpročiuose ir kitose sveikos gyvensenos nuostatose, kurių jis kruopščiai laikosi.

Tačiau puiki išvaizda – dar ne viskas, kuo gali pasigirti Ch. Tanas. Vyras pasižymi ne vienu talentu. Ch. Tanas devintajame dešimtmetyje pradėjo aktyvią popmuzikos dainininko karjerą ir kurį laiką sėkmingai ją tęsė. Be to, jis yra profesionalus fotografas ir itin mėgaujasi šia veikla.

Dar prieš pasukdamas į fotografiją ir dainavimą Ch. Tanas dirbo modeliu.

Kadangi vyriškis yra fotografas, jam nesvetimas įprotis socialiniuose tinkluose nuolat skelbti savo modelių portretus. O vieną dieną jis nutarė paskelbti savo nuotrauką, dėl kurios internautai tiesiog pašėlo. Žmonės spėliojo, kad vyriškio išvaizda yra aplinkos, kurioje jis gyvena, o galbūt ir chirurgo skalpelio ar panašių priemonių rezultatas. Tačiau nedaugelis nuspėjo pagrindinę priežastį – Ch. Tano mitybą.

Sveika mityba yra didžiausia žavios Ch. Tano išvaizdos paslaptis. Kasryt pusryčiams jis suvalgo šešis kiaušinius. Be to, vyriškis dažnai geria pieną su avokadais. Likusią dieną didžiąją jo maisto dalį sudaro vištiena. Kad papildytų savo mitybos įpročius, Ch. Tanas gerai išsimiega ir geria pakankamai vandens. Jis nesisvaigina nei alkoholiu, nei jokiomis kitomis medžiagomis.

Kaip jau tikriausiai ėmėte spėlioti, vien sveikos mitybos jaunatviškai išvaizdai nepakanka. Tam reikia ir kitų sveikų įpročių. Vienas jų – reguliarus sportas. Ch. Tanas sportuoja mažiausiai tris kartus per savaitę, treniruotė trunka apie pusantros valandos. Vyriškis dažniausiai renkasi plaukimą.

Ch. Tanas rūpinasi ne tik bendra savo kūno išvaizda, bet ir oda. Vyro oda yra gan jautri, todėl jam tenka naudoti drėkinamąsias priemones. Be to, jis vakarieniauja anksti ir visuomet tuo pačiu metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)