Savo oficialiame feisbuko puslapyje El Paso zoologijos sodas paskelbė įrašą, kuriame rašoma: „Kokia pati nuostabiausia šv. Valentino dienos dovana? Žinoma, kad pavadinti tarakoną savo eks vardu! Atsiųskite mums savo buvusiojo ar buvusiosios vardą ir mes juo pavadinsime tarakoną, kurį tiesioginėje transliacijoje suvalgys surikatos.“

El Paso zoologijos sodo atstovė CBS žinioms komentavo, jog surikatos dievina užkandžiauti tarakonais. „Tad ar galite geriau atšvęsti Valentino dieną nei stebint, kaip suvalgomas jūsų eks vardu pavadintas tarakonas?“, – juokavo moteris.

Pirmadienio rytą panašų įrašą savo feisbuko paskyroje paskelbė ir Vilniuje esantis zoologijos parkas.

„Artėja Valentino diena, o tavo širdis sudaužyta? Siūlome mažą sprendimą! Siųsk mums į feisbuką savo eks mylimojo vardą, o mes renginio „Prisipažink, kad myli metu“ jo vardu pavadinsime juodvabalio lervą, kurią su džiaugsmu suvalgys surikatos! Laukiame žinučių ir anonimiškumą garantuojame!“, – skelbiama įraše.

„Zoopark“ rinkodaros vadovė Ieva Petraškaitė DELFI sakė, kad per valandą nuo įrašo paskelbimo jau susikaupė nemažas vardų sąrašas.

„Pasiskolinome šią idėją iš amerikiečių, galvojame, kad lietuviai tikriausiai amerikiečiams nesiųs savo eks vardų, tad suteikėme progą mūsų vietiniams gyventojams tai padaryti Lietuvoje“, – sakė I. Petraškaitė.

Tiesa, nėra aišku, ar zoologijos sodas transliuos šį renginį, kol kas tai, kaip buvusiųjų vardais pavadintas lervas valgys surikatos bus galima pamatyti tik Valentino dieną vyksiančiame renginyje.

Paklausta, ar nebuvo baimintasi neigiamų reakcijų į tokią pramogą, I. Petraškaitė teigė, kad tikisi, jog žmonės Lietuvoje vis labiau laisvėja ir supranta humorą: „Tai pokštas, bet galbūt kam nors iš tikrųjų padės atsikratyti širdies skausmo. Šiek tiek dvejojome, bet nusprendėme pabandyti ir pažiūrėti, kaip tautiečiai sureaguos. Kol kas, sprendžiant iš to, kiek gauname vardų, panašu, kad labiau įskaudintos yra merginos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)