Galbūt dėl jaučiamo spaudimo ir minties, kad finalas laukia jau netrukus, projekto užkulisiuose lengva pastebėti ore tvyrančią įtampą. Šeštadienio vakarą į sceną lipsiantys projekto dalyviai atlieka paskutines repeticijas ir neslepia jaudulio.

Atsiriboti nuo pilve skraidančių drugelių nepavyksta ne tik muzikos pasaulio naujokams, bet ir senbuviams – jų šį vakarą žiūrovai išvys nemažai.

Iš viso antrajame pusfinalyje dėl keturių kelialapių į finalą susirungs 12 dalyvių (pasirodymai eilės tvarka): Šarūnas Mačiulis, Aldegunda, Soliaris & Foreign Souls, Allen Chicco, Jurgis DID & Erica Jennings, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, Monika Marija, Živilė Gedvilaitė, „Original copy“, Paola Hart ir „MaNNazz“.

Tiesioginę nacionalinės atrankos pusfinalio transliaciją iš LRT Didžiosios studijos ves Gabrielė Martirosianaitė ir Giedrius Masalskis.

Kviečiame išrinkti dalyvį, kuris, jūsų nuomone, yra verčiausias keliauti į finalą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)