„Mes viską žinome. Viskas yra kontroliuojama. „Lietuvos talentų“ teisėjai bus trys – taip buvo beveik visus šio šou sezonus, išskyrus vieną. Šitą problemą mes labai lengvai sprendžiame“, – kalbėjo S. Urbonavičius-Samas.

Tiesiai pasiteiravus, ar yra bent menkiausia tikimybė, kad žiūrovai vis dėlto eteryje išvys K. Kerbedį, šou prodiuseris tikino, jog tai – beveik neįmanoma.

„Nebegalima įšokti į jau nuvažiuojantį traukinį, jeigu nuo pradžių jame nesi“, – nedaugžodžiavo pašnekovas.

„Visko gyvenime atsitinka, tačiau šio šou formato taisyklės yra labai aiškios – arba tu dalyvauji nuo pat pradžių, arba ne. Įšokti į jau važiuojantį traukinį nėra galima, būtų nepatogu ir prieš žiūrovus, ir prieš dalyvius. Juk teisėjai renka, ką pateikti žiūrovams, o jei vėliau patektų asmuo, kuris nematė ankstesnio konteksto... Taip nebūna“, – DELFI teigė jis.

Pasiteiravus, kada buvo žinoma, kad K. Kerbedis galimai nebebus vienu iš „Lietuvos talentų“ teisėjų, šou prodiuseris šia tema plačiau kalbėti nenorėjo, tačiau patvirtino apie atlikėjo sveikatos problemas žinantis.

„Tai yra vidiniai reikalai. Aš negaliu pasakoti asmeninių reikalų, kas jam nutiko ir ar jam buvo planuotos kokios nors operacijos. Neturiu teisės apie tai kalbėti. Yra, kaip yra. Nieko čia tragiško nenutiko. Juk ne viduryje šou žmogus parkrito. Viskas yra kontroliuojama ir bus gerai“, – sakė vienas iš projekto kūrėjų.

Tiesa, nusivilti šio šou gerbėjams, anot Samo, neteks, mat šiemet teisėjų kėdes užima visiškai nauja komanda.

„Lietuvos talentuose“ bus nauja komisija – Marijonas Mikutavičius, Ineta Stasiulytė ir Justinas Jankevičius. Tikiu, kad šou bus užtektinai įdomus. Reikia nepamiršti, kad šis projektas pirmiausiai laikosi ant talentų, o jų mes šiemet atrinkome pačių įvairiausių. O žinia, kad nebeturėsime vieno teisėjo, projektui nedaug ką reiškia. Tikrai ne šioje vietoje šou esmė“, – tikino pašnekovas.

DELFI primena, kad penktadienio vakarą K. Kerbedis turėjo pasirodyti Vilniuje esančiame naktiniame klube „Pabo Latino“ ir ten koncertuoti, tačiau atlikėjas netikėtai atsidūrė Panevėžio ligoninėje.

„Manęs labai pašė nekomentuoti daugiau nieko, bent jau šiuo metu. Faktas tas, kad jis yra ligoninėje“, – DELFI penktadienį sakė šaltinis.

Kito šaltinio teigimu, tą rytą dainininkui buvo skubiai atlikta operacija.

Žinoma, kad šiuo metu žinomo vyro būklė yra stabili.

DELFI taip pat bandė susisiekti ir su atlikėjo dukra, tačiau nesėkmingai. Telefonu susisiekti nepavyko ir su K. Kerbedžio vadyba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)