Bent jau taip pasakoja buvusi žvaigždės namų šeimininkė. Ji tvirtina, kad kai kurie dainininko bendravimo su vaikais atvejai, kurių liudininke, esą, pati tapo, vertė ne juokais sunerimti.

Moteris taip pat teigia pati mačiusi slaptavietę, kurioje M. Jacksonas saugojo seksualinio turinio vaizdajuostes, informuoja portalas „MailOnline“.

Per išskirtinį interviu kanalui „DailyMailTV“ buvusi asmeninė M. Jacksono kambarinė, vardu Adrian McManus, papasakojo apie nenormalų elgesį, kurio apraiškų, kaip pati teigia, į valias prisižiūrėjo per ketvertą metų, praleistų darbuojantis rančoje „Neverland“. Moteris sako nė kiek neabejojanti, kad buvęs jos darbdavys – pedofilas.

Rimtų kaltinimų dėl netinkamo seksualinio žvaigždės elgesio teko išgirsti ir iš neseniai pademonstruotos dokumentinės juostos veikėjų lūpų. A. McManus, tarsi patvirtindama, kad tai, ką girdėjome, – tiesa, teigia, kad M. Jacksonas išties turėjo įprotį leisti laiką su berniukais savo miegamajame. Tvarkydama kambarį po tų susitikimų, ji neva aptikdavusi tokių dalykų, kurie išties versdavo sunerimti.

56-erių metų A. McManus teigia, kad M. Jacksono ir vaikų apatinius dažnai tekdavo išgraibyti iš sūkurinės ir kitų name esančių vonių, be to, ji pati matė, kaip vaikai po rančą vaikšto beveik nuogi.

Ji tvirtina, kad šalia savo lovos M. Jacksonas laikydavo vazelino ir tamponų. Šių daiktų buvo išmėtyta ir kitose namų vietose. A. McManus taip pat prisimena keistoką dainininko įprotį peržiūrinėti vaikų nuotraukas.

„Visoje „Neverland“ buvo galybė vazelino. Daug jo buvo M. Jacksono miegamajame“, – prisimena A. McManus.

Michaelas Jacksonas, Neverland ranča

„Aš apie tai neklausinėdavau, nes jis buvo mano bosas, todėl turėjau daryti tik tai, ko iš manęs buvo tikimasi, tačiau tam tikrų įtarimų man kilo, – prisipažįsta buvusi kambarinė. – Įtartinų daiktų buvo visuose kambariuose. Jų buvo viršuje esančiame rožiniame kambaryje. Jų buvo pastogėje įrengtame traukinio kambaryje. Jų buvo visuose kambariuose. Jie buvo laikomi stalčiuose. Kartais ant spintelių. Kartais jų buvo randama golfo automobilyje, kuriuo M. Jacksonas važinėdavosi po teritoriją.“

A. McManus dažnai tekdavo tvarkyti namą po ilgų savaitgalių, kuriuos M. Jacksonas praleisdavo berniukų draugijoje.

„Įvairiose namų vietose rasdavau apatinių, – prisimena moteris. – Jie buvo sukietėję ir pageltę, tik aš nežinau, kam būtent jie priklausė.“
„Ne kartą atėjusi tvarkyti M. Jacksono miegamojo aptikdavau jame ypatingųjų jo svečių – berniukų. Jie maudydavosi su dainininku sūkurinėje vonioje. Kaip tik tokia buvo įrengta miegamajame. Turėdavau išleisti iš vonios vandenį. Kartais jame plūduriuodavo M. Jacksono ir berniukų apatiniai. Jei nerasdavau jų vandenyje, jie būdavo išmėtyti ant grindų, prie pat vonios. Štai ką rasdavau atėjusi tvarkyti kambario.“
„Su visais berniukais jis būdavo susikabinęs rankomis ir juos bučiuodavo, o jie varžėsi dėl M. Jacksono meilės. Buvo keista visa tai stebėti“, – pridūrė A. McManus.

Kambarinė tvirtina miegamajame mačiusi knygų apie masturbaciją, o sykį, kaip ji teigia, M. Jacksonas paprašė jos pasirūpinti, kad būtų laminuotos nuogų kūdikių nuotraukos, ir išdėlioti jas kambaryje kaip dekoracijas.

Vis dėlto didžiausią nerimą, esą, kėlė didžiulė vaizdajuosčių kolekcija. Kasetėse, A. McManus įsitikinimu, buvo saugoma intymaus pobūdžio medžiaga, kurią žvaigždė įrašė filmuodamasis su berniukais. Tai galėjo būti paskutiniame praeito amžiaus dešimtmetyje.

Michaelas Jacksonas

Kambarinė įsitikinusi, kad prieš dešimtmetį nuo vaistų perdozavimo miręs dainininkas nepadorią medžiagą nuo policijos paslėpė ne pagrindiniame name įrengtoje kino salėje.

„Manau, kad įrašuose M. Jacksonas įsiamžino darantis su berniukais ką nors nepadoraus. Todėl juos buvo būtina paslėpti. Kitaip jis būtų atsidūręs už grotų. Manau, tai buvo seksualinio turinio vaizdajuostės“, – sakė A. McManus, atsakydama į klausimą apie vaizdo įrašus.

Nors ir užsimena, kad pačiai vaizdajuosčių turinio matyti neteko, savo įsitikinimą dėl intymaus jo pobūdžio A. McManus grindžia tuo, kokie keisti buvo M. Jacksono įpročiai ir kaip akylai jis saugojo tas kasetes.
„Kadangi esu mačiusi M. Jacksoną su berniukais ir susipažinusi su kai kuriais jo įpročiais, tikiu, kad tai, ką teko išgirsti, yra tiesa“, – įsitikinusi A. McManus.

Buvusi kambarinė atkreipė dėmesį ir į kone maniakišką M. Jacksono manierą fotografuoti viską, kas vyksta rančoje „Neverland“. Viena didžiulę spintą primenanti namų patalpa buvo prigrūsta brangių fotoaparatų, kamerų ir akumuliatorių įkroviklių.

„Tuo pačiu metu buvo įkraunama po keletą kamerų. Įkrovikliai nebūdavo atjungiami. Kambarėlis buvo užgrūstas kameromis ir akumuliatorių įkrovikliais. Aparatūra visada buvo parengta naudoti“, – prisimena A. McManus.

„M. Jacksonas visada nešiodavosi fotoaparatą ir fotografuodavo berniukus, vaikus. Fotografuodavo vien tik berniukus. Taip iš tiesų buvo“, – pasakoja moteris.

A. McManus liudijimą tenka girdėti praėjus visiškai nedaug laiko nuo dokumentinio filmo „Leaving Neverland“ premjeros. Pastarajame prabylantys Wade‘as Robsonas ir Jimmy Safechuckas pasakoja apie ilgai trukusį seksualinį priekabiavimą, patirtą bendraujant su M. Jacksonu.

Filmo prodiuseriai tikina žinoję apie čia paminėtas vaizdajuostes, tačiau nesugebėję jų rasti.

Asmenine M. Jacksono kambarine A. McManus dirbo nuo 1990-ųjų. Ji buvo viena iš nedaugelio patarnautojų, galėdavusių įeiti į žvaigždės miegamąjį, vonią ir slaptąsias patalpas.

Macaulay Culkinas ir Michael Jacksonas

Ji teigia, kad pasigirdus spėjimų, jog M. Jacksonas gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, kai kitados su juo bendravęs vaikas, vardu Jordanas Chandleris, pareiškė kaltinimų dėl priekabiavimo, vaizdajuostės buvo paslėptos.

„Nežinau, kur jos atsidūrė, bet tikrai esu girdėjusi, kad daugybė vaizdo įrašų pateko kino teatrą prižiūrėjusio asmens sūnėno žinion. Jis ir paslėpė kasetes“, – prisimena buvusi kambarinė.

„Sklido gandai, kad įrašai galėjo gerokai pakenkti M. Jacksonui. Kino teatrą prižiūrėjęs asmuo yra užsiminęs, kad kartais jo pavaduoti atvykdavęs sūnėnas. Buvo kalbama, kad kaip tik jis ir susikrovė kasetes į sunkvežimį bei išgabeno iš rančos“, – pasakoja A. McManus.

1993-iaisiais trylikametis Jordanas Chandleris apkaltino M. Jacksoną seksualiniu priekabiavimu. Byla, kaip buvo pranešta, baigėsi 20 mln. dolerių vertės susitarimu.

Dar viena kriminalinė byla buvo iškelta 2003 metais. Pagrindo jai davė trylikamečio Gavino Arvizo pateikti kaltinimai. Vykstant teisminiam nagrinėjimui M. Jacksonas buvo suimtas, jam teko stoti prieš teismą, tačiau 2005 metais jis buvo išteisintas.

A. McManus teiginius apie vaizdo įrašų egzistavimą iš dalies patvirtino „Leaving Neverland“ prodiuseris Danas Reedas. Jis patikino, kad bent J. Safechuckas tikrai žinojo apie M. Jacksono nufilmuotą seksualinio pobūdžio medžiagą.

„J. Safechuckas sykį užsiminė, kad M. Jacksonas turėjo vaizdo kamerą ir įrašinėdavo intymius aktus. Vis dėlto išsamesnių detalių jis nepateikė, – leidiniui „Rolling Stone“ sakė D. Reedas. – Turiu visus man reikalingus įrodymus. Jokių vaizdo įrašų, kuriuose M. Jacksonas būtų užfiksuotas lytiškai santykiaujantis su tais vaikais, neradome. Vadinasi, nusikaltimo vietoje jo nesučiupome. Vaizdajuosčių mes neturime.“

A. McManus, kaip ir D. Reedas, nė kiek neabejoja, kad įžymioji superžvaigždė buvo tikras vaikų monstras, tik šitai vis dar reikia įrodyti.

Vienoje Kalifornijos įstaigoje slaugytoja šiuo metu dirbanti moteris sako esanti visiškai rami pavadindama buvusį bosą seksualiniu smurtautoju.

Moteris patikino, kad W. Robsono ir J. Safechucko – ypatingųjų svečių, apsilankydavusių M. Jacksono miegamajame, – prisipažinimai jos nė kiek nenustebino.

„Manęs tai nešokiravo. Žinau, koks jis buvo. Žinau tiesą. Kaip tik taip ir buvo. Manau, jo fanams, nedrįstantiems pažvelgti į realybę, tai bus didžiulis smūgis. Tai tikrai turėtų skaudinti“, – samprotavo A. McManus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (269)