Moteris visą gyvenimą dirbo kovos menų bei kūno rengybos trenere, tačiau papasakojo, ką daro dabar, kad išlaikytų tokias kūno linijas ir perkopusi šešiasdešimtmetį.

J. Hall sako, kad rytą pradeda taip pat, kaip ir daugybė žmonių – nuo kavos puodelio, tačiau vėliau pereina prie burnos skalavimo aliejumi. Apie šį būdą palaikyti burnos higieną bei gaivų kvapą puikiai atsiliepia ne vienas specialistas.

Vėliau moteris sportuoja, tačiau teigia, kad tai daro dar iki 7 valandos ryto, nes mėgsta išbraukti šią veiklą iš savo dienos kuo greičiau.

Po treniruotės ji valgo pusryčius, kuriems dažniausiai renkasi naminį glotnutį.

Pietums moteris dažniausiai renkasi suktinuką su humusu bei pupelėmis, o užkandžiauja skrudintais avinžirniais ar vaisiais.

„Vakarienei mėgstu valgyti žuvį, saldžiųjų bulvių traškučius, uogas, jogurtą“, – sako J. Hall.

Moteris teigia, kad neatsisako jokio maisto, tačiau stengiasi valgyti nedidelėmis porcijomis. Jos manymu, reikia valgyti viską, ką tik nori, tačiau subalansuoti porcijas ir pasportuoti. Taip pat svarbu klausyti savo kūno.

Taigi, pagrindinės taisyklės, kurių laikosi J. Hall:

– Ji neatsisako jokių produktų;

– Ji stengiasi nepersivalgyti;

– Ji sportuoja kas antrą dieną ir klausosi savo kūno;

– Ji sportuoja prieš 7 valandą ryto;

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)