L. Vonn savo kūno skausmų krepšį dar labiau pasunkino antradienį, kai „Super-G“ rungtyje skaudžiai krito ir išgąsdino net tik sirgalius, bet ir savo konkurentes. Švedijoje vykstančiose varžybose amerikietei vis dėlto neprireikė medikų pagalbos, atsistojusi ji pati pasiekė finišo liniją.

„Užtrukau ten valandėlę, bet man viskas sekasi nuostabiai“, – juokavo per spaudos konferenciją L. Vonn. Amerikietė ketina užbaigti savo karjerą paskutiniame pasirodyme sekmadienį: „Nenurašykite manęs, turiu dar rankovėje tūzą. Aš vis dar galiu laimėti“.

Kaip pasakojo, slidininkė, po griuvimo pirmoji jos mintis buvo tokia: „Kodėl aš vėl trenkiausi į tvorelę? Kodėl aš čia? Aš jau per sena šiam mėšlui“.

Ji jau susitaikė, kad teks sekmadienį dėti tašką savo karjeroje. „Tikrai neliūdžiu daugiau. Ne kiekvienas gali būti Tomu Brady (neseniai tapo rekordinį šeštą kartą NFL čempionu) ir milijoninį kartą laimėti „Super Bowl“, – sakė amerikietė. L. Vonn nori mėgautis paskutiniu savo nusileidimu sekmadienį.

O kas tuomet? Dar viena kelio operacija, jau septintoji – reikia atlikti korekciją dar praėjusių metų lapkritį nutrauktų kryžminių raiščių vietoje. Tuomet – sukurti šeimą, vykdyti įvairius projektus ir netgi žengti į kino verslą.

„Tačiau būsiu ne aktorė, o prodiuserė. Ir tikiuosi išgirsti žodžius: „Kadaise ji buvo kalnų slidininkė, o dabar – sėkminga verslininkė“, – pabrėžė ji.

Dėl vieno ji yra tikra po daugybės kritimų ir traumų: „Visą likusį gyvenimą jausiu skausmus. Tačiau nieko nesigailiu“.

Lindsey Vonn

Švedijoje prasidėjusio pasaulio kalnų slidinėjimo čempionato moterų didžiausiojo slalomo (Super-G) rungtį laimėjo amerikietė Mikaela Shiffrin.

23-ejų metų amerikietė trasą įveikė per 1 min. 4,89 sek. Dukart olimpinei čempionei tai buvo ketvirtasis pasaulio čempionatų aukso medalis.

Sidabro medalį iškovojo italė Sofia Goggia (+0,02 sek.), bronzos – šveicarė Corinne Suter (+0,05 sek.).

Iš 43 startavusių kalnų slidininkių klasifikuotos 29.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)