48-erių moteris išdavė, kad prasčiausias kada nors gautas patarimas buvo „eiti ir susirasti našlį“.

„Ne, aš nepradėjau leisti laiko laidojimo namuose, tačiau galiu jus patikinti, kad tai buvo rimtas patarimas, kurį gaudavau iš savo susituokusių draugų. Atleiskite už tiesumą, tačiau jų manymu, geriausia man būtų susirasti vyrą, kuris yra „laisvas ne savo noru“. Tokiu atveju, didesnė tikimybė, kad jis bus „normalus“, – pasakojo S. Lukis.

Moteris teigė, kad santykiams nutrūkus, kai tau 40-imt ar 50-imt, gali dažnai pastebėti, kad esi vienintelis vienišas žmogus savo draugų rate.

„Susituokusios poros mėgsta bendrauti su kitomis susituokusiomis poromis, todėl, jei staiga tampi vieniša – kvietimai kartu leisti laiką greitai liaujasi ir imi jaustis atstumta. Vis dėlto, kai kartu leidžiate laiką, susituokusios poros mėgsta pateikti neprašytų patarimų, kurių patys nė nesupranta, nes santuokoje gyvena jau dvidešimtmetį. Tai, kaip vyksta pasimatymai, gerokai pasikeitė nei tai, kaip tai vykdavo prieš 10-imt ar 20-imt metų“, – pasakoja moteris.

Kitas jos dažnai girdimas patarimas – kuo daugiau laiko leisti tarp žmonių.

„Visos suprantame, kad joks vyras nepasibels į mūsų namų duris, tai juk savaime aišku“, – sako ji.

Moteris atskleidė, kad šiemet Valentino dieną švęs kiek kitaip nei įprastai – vis daugiau moterų šią dieną susibūria vakarienės su draugėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)