Konkurso metu DELFI skaitytojai kviečiami užpildyti anketą esančią žemiau ir rinktis norimą kryptį. Laimėtojas gaus bilietą oro linijų bendrovės „airBaltic“ verslo klase į abi puses.

Tai ne vienintelė gera žinia – į jūsų pasirinktą šalį vyksite su DELFI Kelionių ambasadoriumi Orijumi Gasanovu, kuris drauge su laimėtoju keliaus ir patirs įdomių nuotykių!

Iki vasario pabaigos registruokitės konkurse, kvieskite užsiregistruoti draugus, rinkitės šalį, į kurią norite nuvykti ir patirkite neišdildomų įspūdžių verslo klasės skrydyje su charizmatiškuoju Orijumi Gasanovu!

Apie prizą:

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ šiuo metu siūlo daugiau kaip 70 skrydžių krypčių. Iš Vilniaus ar Talino per Rygą „airBaltic“ siūlo didžiausią maršrutų pasirinkimą bei patogų susisiekimo tinklą su Europa, Skandinavija, NVS ir Vidurio Rytais.

Laimėtojas gaus 2 skrydžio bilietus verslo klase drauge su Orijumi Gasanovu. Kelionės laikotarpis – nuo kovo 31 d. iki gruodžio 31 d.

Laimėtojas gali nuspręsti pradėti skrydį iš Vilniaus, Palangos ar Rygos oro uosto.

Kelionė vyks verslo klase, laimėtojas turės galimybe vežtis net 2 vnt. registruoto bagažo, o skrydžio metu mėgautis skaniais patiekalais.

Nakvynės, maisto ir kitas išlaidas pasirinktoje šalyje laimėtojas padengia pats.

Su laimėtoju susisieks ir skrydžių datas (pagal oro linijų bendrovės „airBaltic“ reguliarių skrydžių tvarkaraštį) suderins Orijus Gasanovas.

Konkurso sąlygos:

Konkurso platformoje (rasite apačioje) užpildykite registracijos formą ir pasirinkite norimą kryptį. (Tam, kad lengviau išsirinktumėte atrinkome 10 „airBaltic“ populiarių krypčių)

Kiekvienas skaitytojas gali registruotis vieną kartą.

Redakcija burtų keliu laimėtoją išrinks tiesioginės transliacijos metu DELFI.lt Facebook profilyje vasario 28 dieną.

Su laimėtoju susisieksime konkurso anketoje nurodytais kontaktais.

Registracija baigta. Konkursą laimėjo Loreta Baigienė, su laimėtoja susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)