Izraelio žiniasklaidos priemonė „Y Net“ jau anksčiau pranešė, kad „Eurovizijos“ organizatoriai tariasi su užsienio žvaigždėmis dėl pasirodymo konkurso finale, o garsiausiai skambėjo Madonnos vardas.

Tiesa, vėliau buvo pranešta, kad dėl nepakankamų finansinių galimybių su Madonna susitarti nepavyko, nes jos honoraras, kuris, kaip spėjama, gali siekti ir 1,5 mln. eurų už dvi dainas, „Eurovizijos“ organizatoriams pasirodė per didelis.

Tačiau dabar neoficialiais duomenimis vėl pranešama, kad Madonna „Eurovizijoje“ vis dėlto pasirodys – už jos pasirodymą sutiko sumokėti milijardierius S. Adamsas. Tai patvirtino jo verslo partneris Danny‘is Ben-Naimas.

„Tikimės, kad artimiausiomis dienomis pasirašysime susitarimą, kuris leis mums į Izraelio „Euroviziją“ atvežti Madonną“, – sakė jis.

Toks S. Adamso poelgis – ne pirmas jo bandymas plėsti Izraelio kultūrinį lauką. Neseniai jis į Izraelį atvežė prestižines dviračių lenktynes „Giro d’Italia“ ir steigia kultūros fondą, kuris padėtų į Izraelį pritraukti menininkus ir taip garsintų šalies vardą tarptautiniame lygmenyje.

Jei bus pasiektas susitarimas su Madonna, tai nebūtų pirmas kartas, kai „Eurovizijoje“ pasirodo pasaulinio garso žvaigždė – 2016 metais Švedijoje konkurse koncertavo dainininkas Justinas Timberlake‘as.