„Tiek mums, tiek varžovams aktualu, kad visi žaidėjai gautų daugiau žaidybinio laiko. Dėl to ir sutarėme, kad žaisime ne du, o tris kėlinius“, – sprendimą aiškino klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Rungtynių pradžiai Aurelijus Skarbalius nusprendė patikrinti peržiūroje dalyvaujančius futbolininkus - Mindaugą Grigaravičių, Dominyką Kodzą, Matą Ramanauską ir legionierių iš Nigerijos Teremą Moffi. Pirmasis kėlinys pasižymėjo klaidų gausa bei praleistu įvarčiu nuo vienuolikos metrų žymos.

„Pralaimėjome geresnei komandai. Kai tai įvyksta, jei atsiduodi rungtynėse visu šimtu procentų, priimi normaliai. Šiuo atveju, mes atrodėme sunkiai, pavargę, nesilaikėme kai kurių susitarimų. Galutinis rezultatas ir parodo jų susikaupimą ir mūsų nevisišką atsidavimą. Parengiamasis laikotarpis tam ir yra, kad būtų galima žaidėjus bandyti įvairiose pozicijose, tačiau nuo šiol artėsime prie to vienuoliktuko, kurį norėsime matyti ir pirmose oficialiose rungtynėse“, – po dvikovos kalbėjo A. Skarbalius.

Antrąjį kėlinį trakiškiai pradėjo galingiau. Ypač aktyvus buvo dešinysis kraštas. Vis tik, atsivėrus didesnėms erdvėms, latviai įmušė antrą įvartį bei visiškai perėmė rungtynių kontrolę. Vienintelį įvartį „Trakai“ įmušė trečiajame kėlinyje, kai rezultatas jau buvo 0:4.

„Šios rungtynės turi ir teigiamą aspektą - žaidėjai eilinį kartą galėjo įsitikinti, kas atsitinka, kai nors truputį atsipalaiduoji. Galėjo įsitikinti, kad kažką pražiopsojus, varžovas iškart nubaudžia. Mums tai buvo labai sveika“, - dėstė vyriausiasis komandos treneris.

„Jaučiuosi pavargęs. Kurį laiką treniravausi individualiai, neturėjau komandinių treniruočių, o tas labai jautėsi. Vis tik, „Trakų“ žaidimo filosofija man priimtina, tad netrukus viskas bus gerai. Aukštas presingas, žaidimas kraštais, aštrus žaidimas - čia aš galiu išreikšti savo didžiausius pliusus. Šiandien pralaimėjome, tačiau susidėjo daug veiksnių. Treneris bando sudėtis, kai kurie žaidėjai susirgę, kažkas nepavyko aikštėje. Gal skirtumas ir per didelis, bet tikrai viskas nėra taip blogai“, – po dvikovos kalbėjo M. Grigaravičius.

Kitas kontrolines rungtynes „Trakai“ žais su „Daugpils“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)