47-erių Atlantos olimpinių žaidynių prizininkas DELFI sakė, jog policininkai jį kelyje sustabdė „gal prieš 27-erius metus“.

Kodėl buvo parklupdytas prie automobilio, dabartinis Alytaus savivaldybės tarybos narys teigė negalintis pasakyti. Jo žodžiais, „90-aisiais siautė mentai, sustabdė, liepė prisistatyti ir viskas tuo baigėsi“.

„Neturiu ko slėpti ir ko gėdintis, kiek žinau, po šito įvykio daugiau jokių procesinių veiksmų nebuvo atlikta, man nebuvo pareikšti jokie kaltinimai, nesu teistas“, – sakė T. Pačėsas.

Alytaus tarybos opozicijai dabar priklausantis politikas ateinantį kovą vėl dalyvaus savivaldos rinkimuose. Pasak jo, paviešinti akistatos su policininkais vaizdo įrašą prieš rinkimus galėjo būti naudinga konkurentams, pirmiausia, dabartinio miesto mero ir buvusio policijos generalinio komisaro Vytauto Grigaravičiaus visuomeniniam judėjimui.

„Netvirtinu, kas ir kodėl ištraukė tą įrašą. Bet jie įsidėjo pirmi. Aiškinsiuosi, kodėl galima knaisiotis po policijos archyvą ir kas dėl to atsakingas, kreipsiuosi į prokuratūrą ir Vidaus reikalų ministeriją“, – teigė T. Pačėsas.

Tuo metu Alytaus pilietinio judėjimo pirmininkas Liudas Ramanauskas DELFI tvirtino nieko nežinantis apie vaizdo įrašo pasirodymo aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)