Namie žaidusi „Atalanta“ pajėgiausios sudėties žaidusį „Juventus“ pribloškė trimis įvarčiais ir laimėjo 3:0.

Grubiai klydusi Massimiliano Allegri gynėjų grandis leido šeimininkams pirmame kėlinyje nutolti vos per 2 minutes: paeiliui pasižymėjo Timothy Castagne ir Duvanas Zapata. 86 min. pastarasis įtvirtino skambią septintą vietą „Serie A“ užimančio klubo pergalę prieš septynis „Scudetto“ iš eilės pelniusius ir šiuo metu užtikrintai čempionate lyderiaujančius varžovus.

„Juventus“ žvaigždė Cristiano Ronaldo žaidė visas rungtynes.

Dar didesnį krachą patyrė praėjusių šalies pirmenybių bronzinė prizininkė „Roma“, kurią Florencijos „Fiorentina“ savoje aikštėje suniokojo rezultatu 7:1.

Tris įvarčius pelnė Federico Chiesa, du – Giovanni Simeone, po vieną – Marco Benassi bei Luisas Murielas.

„Roma“ komandai menkai paguodžiantį įvartį įmušė Aleksandras Kolarovas. 72-ą min. iš aikštės už nesportišką elgesį buvo pašalintas sostinės klubo puolėjas Edinas Džeko.

„Fiorentina“ pusfinalyje galynėsis su „Milan“, kuris diena anksčiau vykusiose rungtynėse 2:0 pranoko „Napoli“.

„Atalanta“ varžovai paaiškės po ketvirtadienio dvikovos tarp Milano „Inter“ ir Romos „Lazio“.

Tuo metu Ispanijos Karaliaus taurės turnyre įtikinamą revanšą pasiekė „Barcelona“.

Titulą ginantys katalonai pirmą ketvirtfinalio mačą „Sevilla“ klubui buvo pralaimėję 0:2. Atsakomosiose rungtynėse namuose Ernesto Valverde auklėtiniai likimo už ūsų netampė ir dar iki pertraukos išlygino bendrą santykį, o galiausiai šventė triuškinančią pergalę 6:1.

Dukart kamuolį į tinklą pasiuntė Philippe'as Coutinho, po kartą tai padarė Ivanas Rakitičius, Sergio Roberto ir Luisas Suarezas. Paskutinį tašką padėjo Lionelis Messi, pasižymėjęs ir vienu rezultatyviu perdavimu.

Andalūzams garbės įvartį pelnė Guilherme Arana, prieš tai Everis Banega nerealizavo 11 m baudinio.

Tai buvo savotiškas praėjusio sezono finalo deja vu – tuomet „Barcelona“ sutriuškino „Sevilla“ 5:0.

Kitame ketvirtfinalyje intrigos buvo žymiai daugiau: pagrindinis laikas atsakomosiose rungtynėse Sevilijoje tarp vietos „Real Betis“ bei Barselonos „Espanyol“ baigėsi identišku rezultatu kaip ir pirmasis mačas – 1:1.

Taikliais smūgiais apsikeitė Leo Baptistao ir Giovani Lo Celso.

Pratęsimo iš aikštės išvaryto Marco Rocos netekę svečiai nebeatlaikė. Sergio Leono ir Aissos Mandi įvarčiai duris į pusfinalį atvėrė „Real Betis“ komandai.

Primename, kad diena anksčiau vykusiame susitikime „Valencia“ po Rodrigo „hat-trick'o“ 3:1 įveikė Madrido „Getafe“. Pirmą mačą 1:0 buvo laimėjusi sostinės ekipa.

Paskutiniai ketvirtadienį santykius baigs aiškintis Madrido „Real“ ir „Girona“. Po pirmų rungtynių karališkasis klubas turi persvarą 4:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)