„Tai nebuvo pats geriausias mūsų žaidimas. Nors pradėjo dvikovą įvarčiu, tačiau viso žaidimo metu neradome ritmo. Žaidėme per lėtai. Pirmuoju įvarčiu varžovai išlygino rezultatą, o laimėjo įmušdami nuo 11 m baudinio žymos. Turėjome užtektinai šansų“, – kalbėjo P. Guardiola po pralaimėjimo. Treneriui tai buvo 100-osios rungtynės „Premier“ lygoje.

Tačiau kovoje dėl titulo katalonas rankų nenuleidžia: „Turime toliau kovoti. Futbole yra nutikę įvairiausių dalykų. Turnyro lentelė nėra svarbiausia, turime žiūrėti į savo žaidimą“.

Sergio Aguero įvartį pelnė jau po 24 sekundžių, tačiau greičiausio „Premier“ lygos sezono įvarčio neužteko. Rafaelio Benitezo auklėtiniai po pertraukos smogė atgal – 66 min. įvartį pelnė Jose Rondonas, o 80 min. Mattas Ritchie realizavo 11 m baudinį.

Kita Mančesterio komanda – „Manchester United“ vos išnešė sveiką kailį dvikovoje su „Burnley“.

Po Paulio Pogbos 11 m baudinio (87 min.) ir paskutinės minutės Vitoro Lindelofo (90+4 min.) įvarčio pasiektos lygiosios 2:2.

Tuo pačiu antradienį nutrūko 8 iš eilės naujojo „Manchester United“ trenerio Ole Gunnaro Solskjaero pergalių serija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)