Kaip portalą lrytas.lt informavo Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, kai įvyko nelaimė, vyras patalpoje buvo vienas. Jį aptiko kolega, kuris iškvietė pagalbą. Vyriškis buvo nugabentas į ligoninę, tačiau jo gyvybės medikams nepavyko išsaugoti. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Komentarą dėl nelaimingo atsitikimo „Alitos“ gamykloje pateikė AB „MV Group Production“ generalinis direktorius Algirdas Čiburys.

„Šiandien „Alitos“ gamykloje įvyko skaudus nelaimingas atsitikimas, kurio metu buvo sunkiai sužalotas mūsų ilgametis darbuotojas, įmonėje dirbęs daugiau kaip 30 metų. Į įvykio vietą nedelsiant buvo iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai ir policija, informuoti artimieji. Darbuotojas buvo reanimuotas, nugabentas į gydymo įstaigą. Deja, medikams jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Visi esame sukrėsti. Reiškiame užuojautą žuvusio darbuotojo šeimai, gedime kartu ir esame pasiruošę suteikti paramą ir pagalbą.

Įmonėje suformuota nelaimingo atsitikimo tyrimo komisija. Bendradarbiaudami su atsakingomis institucijomis pradėjome tyrimą po kurio tikimės sužinoti visas įvykio aplinkybes. Tuo pačiu visose gamyklose dar labiau stiprinsime saugaus darbo kultūrą ir darysime viską, kad tokie atvejai niekada nepasikartotų“, sakoma komentare.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)