Avarija buvo tokia milžiniška, kad eismą judriame greitkelyje teko visiškai stabdyti. Pranešama, kad kai kurie vairuotojai, supratę, jog įstrigo ilgam, apsisukinėjo ir važiavo prieš eismą, kad pasiektų išvažiavimą iš kelio.

Eismo įvykio priežastis – ganėtinai nuspėjama. Greitkelis buvo užneštas sniegu, o kelio danga – apledėjusi. Kaip pranešė Rusijos specialiosios tarnybos, vairuotojai tiesiog nepasirinko saugaus greičio, tinkančio esamoms oro sąlygoms.

Užteko vieno slysti pradėjusio ir į kitą automobilį atsitrenkusio vairuotojo, kad toks įvykis išprovokuotų grandininę reakciją. Nespęję sustoti automobiliai daužėsi vienas į kitą, dužo į atitvarus, lėkė nuo kelio.

Tarp nukentėjusių avarijoje pasitaikė ir keli vilkikai, kurių vienas, sustojęs skersai greitkelio, eismą užblokavo visiškai.

Eismo įvykio liudininkai, vaikštinėję tarp sudaužytų automobilių, neslėpė, kad situacija priminė veiksmo filmą, o visa avarijos vieta – kovos sceną. Tiesa, nepaisant gausaus sudaužytų automobilių skaičiaus, pranešama, jog nukentėjo du žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)