Netrukus po to pasirodė pranešimų apie tai, kad turtuolis susitikinėja su L. Sanchez, kuri yra ištekėjusi, bet negyvena kartu su teisėtu savo sutuoktiniu Holivudo agentu Patricku Whitesellu. Laikraštis „The National Enquirer“ taip pat išspausdino tariamas poros trumpąsias žinutes ir nuotraukas, kuriose jie buvo užfiksuoti dar prieš meilužiams išsiskiriant su savo sutuoktiniais.

„Us Weekly“ skelbia, kad P. Whitesellą žinia apie L. Sanchez santykius su J. Bezosu pritrenkė.

L. Sanchez ir P. Whitesellas augina du vaikus, o L. Sanchez dar turi sūnų iš santykių su savo buvusiu vaikinu Tony Gonzalezu – buvusiu amerikietiškojo futbolo komandos „Kansas City Chiefs“ saugu.

Kaip rašo britų dienraštis „The Daily Mail“, L. Sanchez anksčiau susitikinėjo su serialo „Niujorko policija“ („NYPD Blue“) aktoriumi Henry Simmonu. Tad tai, kas vyksta tarp jos ir J. Bezoso, tikrai nėra jos pirmieji didelio dėmesio sulaukę santykiai.

O Ką dar mes žinome apie moterį, kuri atsidūrė veikiausiai brangiausių pasaulio istorijoje skyrybų epicentre? Tai nepapasakota tiesa apie L. Sanchez.

Gali būti, kad ją matėte per televiziją

L. Sanchez turi gana ilgą darbų sąrašą portale Imdb.com, kuriame aprašytas jos darbas televizijoje, o taip pat epizodiniai vaidmenys filmuose ir pasirodymai keliuose šou. Ji nuo 2009 metų buvo viena iš laidos „Extra“ vedėjų, o „Radar Online“ skelbia, kad ji pasirodė per 25-ųjų laidos metinių minėjimą praėjusių metų rugsėjį.

Savo karjerą pramogų versle ji pradėjo dar 1987 metais ėmusi dirbti „Fox News Los Angeles“ pramogų naujienų korespondente. 1996 metais ji vedė „Fox Sports News“. Dar vėliau, 2001 metais, ji dirbo laidos „Best Damn Sports Show Period“ korespondente. 2005 metais ji vedė šou „So You Think You Can Dance“, o nuo 2011 iki 2017 metų buvo viena iš laidos „Fox's Good Day LA“ vedėjų ir reporterių.

Praėjusias metais laidai „Extra“ L. Sanchez sakė, kad ji buvo pirmoji lotynų amerikietė moteris, vedanti 23 val. laidą Los Andželo televizijos kanale KCOP.

„Kai tapau reportere, tai padariau todėl, kad iki tol nebuvo nieko panašaus, – sakė ji. – Mėginau atrasti savo kelią. Mėginau prasimušti ir niekuomet negalvojau apie tai, kol žmonės nepradėjo sakyti: „Oho, tai tikrai yra rimtas pasiekimas“.

Be karjeros televizijoje, L. Sanchez taip pat pasirodė keliuose filmuose, įskaitant juostas „Kovos klubas“, „Diena po rytojaus“, „Ilgiausias jardas“ ir „Tedis 2“.

Ji yra sraigtasparnio pilotė

L. Sanchez tapo sraigtasparnio pilote ir dabar filmuoja iš oro. „Turėjau darbą, turėjau karjerą, ir tuomet pajutau pašaukimą, – leidiniui „The Hollywood Reporter“ sakė ji. – Man patinka pramogos ir man patinka filmuoti, tad sujungiau šiuos du dalykus į vieną.“

Ji pridūrė, kad nors tokia veikla yra laikoma sritimi, kur dominuoja vyrai, į ją ateina vis daugiau moterų. „Noriu visą laiką būti sraigtasparnyje, – sakė Lauren. – Gyvenimas gali būti toks chaotiškas, vienu metu vyksta daugybė dalykų. Tačiau tu pakyli ir patenki į energetinę erdvę, kur nėra nieko. Tai labai ramina. Pakilusi į dangų, esu be galo patenkinta. Jaučiu tarsi tai yra vieta, kur man reikia būti.“

L. Sanchez yra įkūrusi savo kompaniją „Black Ops Aviation“.

Su J. Bezosu ją supažindino... jos vyras

Kai 2005 metais garsenybių akivaizdoje L. Sanchez ištekėjo už Holivudo agento P. Whitesello, tarp svečių buvo tokios žvaigždės kaip Mattas Damonas, Benas Affleckas, Hugh Jackmanas ir Jessica Alba.

Kaip sakoma, draugus laikyk arti, o priešus – dar arčiau. Vienas šaltinis portalui „Page Six“ sakė, kad „Patrickas ir Lauren kelerius metus bendravo su J. Bezosu ir jo žmona, nes abi poros turėjo namus Siatle“.

Dabar daug kas mano, kad P. Whitesellas keikia dieną, kai supažindino savo žmoną su J. Bezosu.

Šaltinis leidiniui „Us Weekly“ sakė, kad P. Whitesellas net pasiūlė savo žmonai ir J. Bezosui kartu kurti dokumentinį filmą, ką jie ir padarė. O vėliau jie dirbo prie daugiau bendrų projektų. Kaip skelbia „The Blast“, L. Sanchez taip pat bendradarbiavo su J. Bezosu kuriant reklaminius vaizdo klipus apie jo „Blue Origin“ aeronautikos programą.

„Radar Online“ skelbia, kad P. Whitesellas ir L. Sanchez dirba su skyrybų advokate Laura Wasser, kuri anksčiau dirbo su Angelina Jolie, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow ir Johnny Deppu.

Lauren sako, kad buvo atleista iš TV šou, nes laukėsi

2005 metais L. Sanchez vedė pirmą šokių šou „So You Think You Can Dance“ sezoną, tačiau teigia, kad vėliau buvo atleista dėl to, kad laukėsi. 2012 metų lapkritį „RumorFix“ atkapstė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas „So You Think You Can Dance“ prodiuseris ir vienas iš teisėjų Nigelas Lythgoe ir L. Sanchez. Vaizdo klipe matyti, kaip N. Lythgoe sako: „Tai Mike'as Darnellas pasakė „Ne, ji nėščia, todėl turime ją atleisti“. Tuomet N. Lythgoe priduria: „Manau, kad tai turėtų būti nelegalu!“ L. Sanchez vaizdo įraše garsiai atsidūsta, tačiau paprasčiausiai atsako: „Jeigu tau kada nors reikės pakeisti Paulą, aš būsiu teisėja“.

L. Sanchez apie šį incidentą pasikalbėjo su „RumorFix“. „Sužinoti, kad mane atleidžia, nes laukiuosi, buvo baisu, – pasakojo ji. – Po to pokalbio paskambinau savo vyrui ir rėkiau į telefono ragelį.“

Ji esą vėliau pasisamdė advokatę Glorią Allere ir ketino paduoti laidą į teismą, tačiau tuomet jau buvo praėjęs senaties terminas. Įdomiausia, kad, jeigu ji iš tiesų buvo atleista dėl savo nėštumo, tai buvo nelegalu.

Ji gali suvaidinti vieną pagrindinių vaidmenų brangiausiose pasaulyje skyrybose

Volstrito prekeiviai, Silicio slėnio investuotojai ir eiliniai vyrukai, apsiperkantys „Amazon“ – visų akys nukreiptos į Jeffą ir MacKenzie Bezosus ir tai, kas gali tapti „brangiausiomis skyrybomis istorijoje“.

„The New York Post“ skelbia, kad MacKenzie savo rankose turi visas kortas, nes turtą gali padalinti teisėjas Vašingtono valstijoje, kur pagal įstatymą santuokoje įgytas turtas dalijamas po lygiai. Taigi, MacKenzie yra tokia pat turtingiausia pasaulyje moteris, kaip jos vyras yra turtingiausias vyras pasaulyje. Tai reiškia, kad ant kortos padėtas Jeffui priklausantis 16 proc. „Amazon“ akcijų paketas.

Jeigu gandai teisingi, ir J. Bezosas tikrai buvo neištikimas savo žmonai su L. Sanchez, ar tai susilpnins jo padėtį per skyrybas? Ne visai, sako advokatė Bonnie Frost.

Jos teigimu, pavyzdžiui, Naujajame Džersyje, kur ji dirba, „romanas gali turėti įtakos turto padalijimui tik tokiu atveju, jeigu bus galima įrodyti, kad neištikimas sutuoktinis naudojo santuokinį turtą palaikyti nesantuokinius santykius“. Tokiu atveju, „neištikimasis būtų skolingas apgautajai pusei pusę pinigų, kuriuos išleido meilužei ar meilužiui“, sakė ji.

„The National Enquirer“ skelbia, kad milijardierius verslininkas esą išleido dešimtis milijonų dolerių, kad nuslėptų romaną ir „naudojosi savo verslu kaip pretekstu praleisti daugiau laiko su L. Sanchez“. Tik laikas parodys, kaip išsispręs ši situacija. Tačiau vienas dalykas yra aišku: kainuos tai tikrai nemažai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)