Vienareikšmiškai, mano TOP geriausiai atrodžiusių damų trejetuke atsidūrė Neringa Zeleniūtė, Greta Mikalauskytė bei Daina Bosas.

Neringa Zeleniūtė

Kiekvienais metais, per šiuos apdovanojimus, Neringa stebina savo išskirtiniais įvaizdžiais. Kaip ir pridera vakaro šeimininkei – ji atrodo pritrenkiančiai. Kardinaliai kitoks įvaizdis nei kelerius pastaruosius metus. Aksominė retro tipo suknelė su ilgomis pirštinėmis bei atvirais pečiais atrodo itin stilingai ir subtiliai, be to, puikiai tinka raudonajam kilimui.

Akcentu tapusi dekoruota skrybėlaitė įvaizdžiui suteikia dar daugiau elegancijos, o itin minimalūs papuošalai neapkrauna, puikiai užbaigia visą įvaizdį.

Greta Mikalauskytė

Seksuali žemę siekianti suknelė yra būtent tai, ko reikia raudonajam kilimui. Tai yra puikus pavyzdys, kaip jauna mergina, vilkėdama ilgą suknelę, „nesusibobina“. Itin aukštas skeltukas, atidengiantis koją, įvaizdžiui suteikia seksualumo. Puikus pasirinkimas neapkrauti savęs nereikalingomis detalėmis.

Gaivus makiažas bei kiek netvarkinga šukuosena Gretai suteikia laisvumo ir jaunatviškumo. Taikliai pasirinkti juodos spalvos smailianosiai aukštakulniai tik dar labiau paryškina jos kojas.

Daina Bosas

Nėra nei ką daug kalbėti. Griežtas, tačiau elegantiškas įvaizdis išties tinka tokio tipo renginiui, reikalaujančiam „black tie“ aprangos kodo. Dekoruotas švarkelis tampa pagrindiniu įvaizdžio akcentu, todėl geras sprendimas rinktis itin minimalistinius aksesuarus.

Kaip jau ne kartą minėjau, įvaizdis nėra tik drabužis. Tai visuma, todėl labai svarbu ir avalynė, aksesuarai, šukuosena bei makiažas, net ir kvepalai. Dainos pasirinkimas taiklus. Viskas laiku ir vietoje.

Jazzu

Drąsus ir ryškus sprendimas. Šiaip „black tie“ aprangos kodas griežtai neleidžia tokių drastiškų sprendimų, tačiau atsižvelgiant į tai, jog tai muzikos apdovanojimai, kurie vyksta ne Valdovų rūmuose, o Žalgirio arenoje, o Justė yra metų atlikėja, toks sprendimas yra tikrai labai taiklus ir išskirtinis.

Galima tik pasidžiaugti, jog ši atlikėja kuria ne tik aukštus standartus atitinkančią muziką bei vaizdo klipus, bet ir nebijo eksperimentuoti su savo įvaizdžiais, būti kitokia.

Indrė Kavaliauskaitė – Morkūnienė

Turbūt pati didžiausia vakaro suknelė. Žinau šią suknelę ir įsimylėjau ją tik tik pamatęs, o ant Indrės ji atrodo pritrenkiančiai. Itin romantiškas įvaizdis tiesiog neleido atplėšti akių. Kaubojiški motyvai vis dar madingi šį sezoną, tad toks suknelės pasirinkimas yra turbūt taikliausias, jei norėtume apibūdinti mados tendencijas.

Vakaro viešnia

Suknelė kaip ir tinkanti tokiam renginiui, tačiau tie kerzinio tipo batai čia yra labai ne vietoje, nes tarsi sustumia žmogų, o renkantis ilgas sukneles reikėtų kuo labiau išilginti kojas. O dar ta rankinė, kuri atrodo tarsi kuprinės petneša ir visiškai suprastina bendrą vaizdą...

Jei kerzus pakeistume į aukštakulnius, o rankose atsidurtų maža puošni delninė, įvaizdis būtų kur kas geresnis. Dabar gi atrodo, jog dama, nenorėjusi klampoti per sniegą su bateliais, atvykusi į areną nespėjo persiauti batų, kurie liko rankinėje. O rankinė net nuotraukoje slegia pečius.

Dar viena vakaro viešnia

Tai yra tiesiog kasdienis įvaizdis ir jei ši ponia taip apsirengusi ateitų į ofisą penktadienį, ją turbūt visi girtų už pastangas, tačiau ant raudono kilimo? Tikrai ne. Kuriant gerą įvaizdį, visų pirma, reikia supratimo, kur esi ir ką ten veiki. Eiti ir pozuoti fotografams viename didžiausių metų renginių, su kasdiene apranga, visų pirma, nepagarba sau. Ką jau kalbėti apie organizatorius.

Renginio svečiai

Jei vyriškis rado laiko išsitraukti kostiuminį švarką, tai ir kelnių galėjo paieškoti. Džinsas yra amžina klasika, ir su juo gali susikurti tikrai stilingą įvaizdį, tačiau šis variantas – na, visiškai prastai.

Kodėl žmonės nesupranta, kad aprangos kodas rašomas ne šiaip sau? O jei nėra galimybių atitikti reikalavimus, tai geriau išvis aplenkti kilimą bei fotografus, o kartais net likti namie.

Dar vieni svečiai

Dama atrodo tvarkingai. Nors įvaizdis nėra išskirtinis ar kažkuo traukiantis akį, tačiau yra tvarkingas. Bet ponas, atvykęs kartu, atrodo tikrai prastai. Mėlyni languoti marškiniai nedera nei prie temos, nei prie 2019 metų tendencijų. Jei prie klasikinių kelnių jis būtų apsivilkęs baltus marškinius, kuriuos SUSIKIŠTŲ! į kelnes, jo įvaizdis taptų bent kiek panašesnis į tai, ko reikalaujama.

Ir vėl… kartais geriau likite namuose.

Labai džiugu, jog yra renginių, kurie priverčia šiek tiek pasistengti galvojant apie savo įvaizdį. Tikiuosi, kad žmonės kuo toliau, tuo labiau ims gerbti ne tik organizatorius, kurie kviečia mėgautis didžiausiu renginiu, bet ir save. Taip pat neleis sau ateiti su apranga, tinkančia vedžioti šunį gūdų vakarą, o ne žengti raudonuoju kilimu.

O ir mūsų šalies „žvaigždės“ turėtų rodyti pavyzdį, neateiti su savo sceniniais drabužiais, nors ir nepasirodai tą vakarą... ar demoniškais makiažais bei išlaužtom šukuosenom, bandant įsivaizduoti, jog esi aukštosios mados ikona. Ir beje, nepamirškit vieno, kad kartais kailiniai, kuriuos atėjusios pasikabinate į rūbinę, ir yra jūsų įvaizdžio dalis, nes be jų atrodote gan kukliai, nors nesate nei stora, nei sena.

Daugiau svečių įvaizdžių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (722)