Duodamas interviu portalui basketnews.lt, jis išreiškė visišką pasitikėjimą Lietuvos rinktinės strategu, nors jo vadovaujamas „Rytas“ ir pralaimėjo trejas rungtynes iš eilės Europos taurėje, o penktadienį vos išnešė sveiką kailį prieš Utenos „Juventus“.

Ilgalaikę sutartį su „Rytu“ sudaręs D. Adomaitis tvirtai laikosi savo poste, nors vilniečių europinis sezonas ir kabo ant plauko. Tam, kad Vilniaus ekipa išgyventų „Last 16“ etape, jai būtina laimėti abu likusius mačus – Belgrade prieš „Partizan“ ir namuose prieš „Monaco“. Kitu atveju, teks atsidėti vietinio fronto kovoms.

Įdomu, kad Rimo Kurtinaičio treniruotas „Lietuvos rytas“ praėjusį sezoną Europoje taip pat nenuvertė kalnų, tačiau tokiu sezono metu turėjo vienu pralaimėjimu mažiau tiek Europos taurės turnyre, tiek ir LKL, kur užtikrintai užėmė antrą vietą. Nepaisant to, Kurčio kėdė braškėjo, braškėjo ir galiausiai sulūžo.

Panašu, kad toks scenarijus šiemet nepasikartos, nes „Ryto“ vadovai apsišarvavo kantrybe.

J. Sarapinas taip pat prasitarė, kad vilniečiai siekia kuo greičiau išsiskirti su rūpesčių pridariusiu Dominique Suttonu, tačiau į jo vietą žaidėjo nesidairo, nes ir finansiškai erdvės permainoms klubas kol kas neturi.

Artimiausios „Ryto“ rungtynės Europos taurėje laukia trečiadienį, sausio 30 d., Belgrade su „Partizan“. Pralaimėjęs jas Vilniaus klubas būtų eliminuotas iš tolesnės kovos Europoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)