18,5 ha žemės sklypą, esantį šalia Gariūnų ir A1/A19 magistralių sankirtos, investuotojas įsigijo už 7,2 mln. eurų.

Į pietvakarius nuo miesto centro esančio 18,5 ha žemės sklypo vieta, kaip teigia Turto bankas, itin patraukli dėl savo strateginio išsidėstymo. Šalia esanti Vilniaus-Kauno automagistralė, nutiestas pietinis Vilniaus miesto aplinkkelis, greitai pasiekiami Vilniaus oro uostas ir geležinkelio stotis užtikrina puikų susisiekimą svarbiausiomis kryptimis. Pagal Vilniaus miesto savivaldybės bendrąjį planą, teritorija patenka į verslo, gamybos, pramonės teritoriją. Tad aplinka iš tiesų labai palanki ilgalaikei investicijai ir perspektyvoms įkurti Jočionių gatvėje naują verslo ir logistikos centrą.

„Džiaugiamės, kad šis išskirtinis nekilnojamojo turto objektas patraukė rimto ir atsakingo investuotojo dėmesį ir ši teritorija bus atnaujinta bei sutvarkyta“, - pranešime sako Turto banko generalinis direktorius Mindaugas Sinkevičius.

Pasak „SIRIN Development“ vadovo Lauryno Kuzavo, bendrovė ilgai laukė galimybės įsigyti sklypą strategiškai svarbioje vietoje su puikiu matomumu nuo pagrindinės šalies transporto arterijos.

Bendrovė planuoja investuoti 60 mln. eurų ir išvystyti iki 100 tūkst. kv. m industrinį parką, kurį vystys keliais etapais.

Industrinio ir komercinio nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovės portfelis apima daugiau kaip 300 tūkst. kv. m nekilnojamojo turto Lietuvoje, Latvijoje ir Rusijoje. Bendrovės veikla apima pilno ciklo industrinio ir komercinio NT vystymą.

„SIRIN Development“ sparčiai plečiasi ir per artimiausius keletą metų į NT plėtros projektus Baltijos, Rusijos bei centrinės Europos rinkose planuoja investuoti daugiau nei 100 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)