Šiandien į Lietuvos gatves jis išriedėjo su „Renault Kadjar“ ir tapo pirmuoju šio atnaujinto automobilio modelio vairuotoju Lietuvoje, rašoma pranešime spaudai.

Paklaustas, kur pirmiausia ketina nuvykti su naujuoju automobiliu, D. Rapšys atsakė, kad važiuos į Panevėžį pasidžiaugti su artimaisiais. Vėliau skubės aplankyti draugus. Visgi yra, kuo didžiuotis – šio automobilio modelio, su atnaujintu galingesniu varikliu ir efektingu dizainu, Lietuvoje dar niekas nematė.

Gali atrodyti, kad sporto čempiono titulas įpareigoja skubėti ir kitose srityse, pavyzdžiui – vairuojant automobilį. „Patirtis sporte padeda susikoncentruoti vairuojant, būti atidesniam. Turiu įgūdžių numatyti situacijas ir suplanuoti kelis veiksmus į priekį sekundžių tikslumu. Buvimas sportininku tikrai padeda kelyje būti pirmam, bet ne greičio, o reakcijos prasme“, – sako Danas Rapšys.

Vairuojant greitis plaukikui nėra prioritetas. Dažniausiai sportininkas automobiliu vyksta į treniruotes, stovyklas ir keliones su draugais. Būtent tai lemia, kad transporto priemonę jis vertina pagal saugumą ir gabaritus – Danui svarbu, kad automobilis būtų talpus, tuo pačiu veržlus ir manevringas. Be to, čempionas vertina ir komforto specifikacijas, kas ypač aktualu ilgose kelionėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)