Žinomas vyras jau atsikratė daugiau nei 20 kilogramų ir sako, kad tai nėra pabaiga. Šiemet atlikdamas tradicinį ir labai svarbų ritualą jis buvo ne tik gerokai lengvesnis, bet ir rimtai nusitaikęs, nes yra graikų ortodoksas.

„Tai darau kasmet ir tai yra tarsi mano išsivalymas. Man tai yra svarbiau nei išpažintis pas kunigą, kuris laikomas tarpininku tarp žmogaus ir Dievo.

Tai tokia išpažintis, išsivalymas nuo visų blogybių, kurias padarėme per metus. Kiekvienas mūsų yra padaręs daug negero ir aš taip pat. Galima sakyti, kad tai yra tokia procedūra, kuri išvalo tave, atnaujina ir tai yra sveika, jei daroma su protu“, – kalbėjo DELFI žinomas vyras.Tai yra normalus vyriškumas.

Tačiau jis pabrėžia, jog yra ir katalikas, todėl jam nesvetimos ir visos katalikiškos tradicijos, o svarbiausiu jis laiko tikėjimą, kurį vadina vienintele mūsų visų viltimi. „Jokių alkoholinių gėrimų čia nebūna ar kalbų apie moteris. Galite tai vadinti ir šių laikų sekta, nes mūsų, tikrų vyrų mažėja. Tačiau tai tinka visiems – tiek vyrams, tiek moterims. Aš pats laikausi šių dalykų“, – sakė jis.

Prakalbęs apie gerokai lieknesnį kūną Vitalijus nusijuokė, jog nori pabuvoti ten, kur niekada nebuvo vyrai, svėrę daugiau nei 100 kilogramų. „Būsiu vyras iki šimto. Mano žmona sakė, kad džiaugiasi, jog ištekėjo už vyro. Ji ištekėjo už 150 kilogramų sveriančio vyro, o dabar jis sveria 107 kilogramus ir nori sverti dar mažiau. Tai tikrai yra iššūkis sau pačiam. Noriu įrodyti sau, kad galiu. Noriu įrodyti sau, kad esu ne seilė, o vyras“, – apie savo tikslus pasakojo V. Cololo.
Kaip rašo BNS, Sausio 19 dieną krikščionys ortodoksai mini vieną seniausių krikščioniškų švenčių – Viešpaties Krikštą Jordano upėje. Išvakarėse tikintieji iškilmei rengiasi pasninku ir maldomis. Tikima, kad sausio 19-osios naktį vanduo visame pasaulyje tampa švęstu ir įgyja stebuklingų gydomųjų savybių.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)