Būtent toks aprangos kodas yra taikomas tik aukščiausio lygio renginiuose. Tad atėjusios į apdovanojimus garsenybės pasistengė iš peties: rengėsi ne tik savo jėgomis, bet pasitelkė dizainerių, stilistų pagalbą.

Tarp vakaro svečių buvo galima sutikti Karoliną Meschino su širdies draugu Remigijumi Daškevičiumi, modelį Solveigą Mykolaitytę, režisierių Oskarą Koršunovą su širdies drauge Aleksandra, floristą Mantą Petruškevičių, modelį Deimantę Kazėnaitę, fotografą Gediminą Žilinską, renginių organizatorę Kristiną Kaikarienę, verslininką Žilviną Grigaitį ir daugelį kitų.

Vilniaus operos ir baleto teatre šį vakarą pagerbiami ir apdovanojami tie, kurie savo darbais ir iniciatyvomis keičia šalį ir visuomenę. Iškilmingos ceremonijos metu bus pagerbti per pastaruosius metus labiausiai sužibėję žmonės, atstovaujantys muzikos, scenos, kultūros, mokslo, verslo ir sporto sritims.

Apdovanojimų ceremoniją penktadienio vakarą vesti patikėta tituluotai gražuolei, aktorei Jurgitai Jurkutei ir TV laidų vedėjui, žurnalistui Edmundui Jakilaičiui.

Tiesa, ne viskas sustyguotame renginyje vyko pagal planą. Dar pačioje šventės pradžioje visus susirinkusiuosius nustebino itin nemalonus akibrokštas. Į renginį netikėtai įsiveržė šuns kostiumu persirengęs vyras, kuris elgėsi grubiai ir įžeidinėjo susirinkusią publiką. Netrukus į tai sureagavo renginio apsauga, kuri išprašė nelauktą svečią.

Renginio svečiai, stebinę savo įvaizdžiais:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (374)