„Tesla“ reikės įgyvendinti šiuos apkarpymus, nes artimiausiais mėnesiais bus didinami „Model 3“ gamybos pajėgumai ir tobulinamos technologijos“, - elektroniniame laiške darbuotojams, kuris buvo paskelbtas bendrovės tinklaraštyje, teigė „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas.

„Kito kelio nėra“, - tikino jis.

Bendrovė teigė, kad tokios priemonės sumažintų visą darbo dieną dirbančių darbuotojų skaičių maždaug 7 proc. ir išlaikytų tik svarbiausius rangovus.

Šį mėnesį „Tesla“ sumažino visų savo transporto priemonių kainas Jungtinėse Valstijose ir nesilaikė „Model 3“ sedano pristatymo grafiko.

E. Musko teigimu, bendrovė siekia pranešti apie pagal JAV bendrai priimtus apskaitos principus (GAAP) apskaičiuotą pelną ketvirtą ketvirtį, bet jis bus mažesnis negu per ankstesnį trijų mėnesių laikotarpį.

„Ketvirtą, kaip ir trečią, ketvirtį brangiau kainuojančių „Model 3“ eksportas (šį kartą į Europą ir Aziją), tikiuosi, leis mums su dideliais sunkumais, pastangomis ir šiek tiek sėkmės fiksuoti nedidelį pelną“, - pridūrė E. Muskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)