Pirmame kėlinyje du įvarčius per dvi minutes pelnė Ousmane'as Dembele, po pertraukos pergalę įtvirtino Lionelis Messi.

„Levante“ namuose šalies čempionus buvo įveikusi 2:1.

Įdomesnė nei ketvirtadienio rungtynės yra pirmoje dvikovoje beveik valandą sužaidusio „Barcelona“ auklėtinio Chumi Brandarizo istorija.

19-metis gynėjas įprastai rungtyniauja rezervinėje klubo komandoje trečioje šalies lygoje, kurioje buvo suspenduotas dėl surinktų penkių įspėjimų.

„Levante“ pranešė teiksianti skundą šalies futbolo federacijai ir prašysianti pašalinti „Barcelona“ iš Karaliaus taurės turnyro, nes jaunasis futbolininkas esą neturėjo teisės išbėgti į aikštę.

Primename, kad 2015 metais iš taurės varžybų buvo išmestas Madrido „Real“ paaiškėjus, kad karališkasis klubas mačui registravo rusą Denisą Čeryševą, nors šis turėjo galiojančią nuobaudą.

Kitose ketvirtadienio atsakomosiose dvikovose Sevilijos „Real Betis“ po lygiųjų 2:2 su San Sebastiano „Real Sociedad“ prasibrovė tolyn dėl svečiuose pelnyto įvarčio taisyklės, o Barselonos „Espanyol“ 3:1 įveikė „Villarreal“ ir laimėjo aštuntfinalį bendru rezultatu 5:3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)