Vyras, įvardijamas kaip Shakuras, nuo mylimosios rankos vos neatsisveikino su šiuo pasauliu. Skelbiama, kad jam pavyko išgyventi tik dėl to, kad spėjo pabėgti, teisme aiškino Rusijos Nižnekamsko miesto kaltintojas Airatas Bikmurzinas.

Kaip skelbia NTR-24 TV, nepaisant fakto, jog vos išgyveno, Shakuras teisme teisėjo akivaizdoje savo mylimajai ėmė ir pasipiršo. Vyras ėmė melsti teismo jo išrinktajai suteikti malonę ir patikino, jog įsimylėjėliai pasirengę kad ir čia pat pasirinkti vestuvių datą.

Teisėjas pasiūlė sprendimą dėl bausmės priimti per kitą teismo posėdį.

Štai ką sakė kaltintojas A. Bikmurzinas: „Kaltinamoji dėl nuo jos nepriklausančių priežasčių negalėjo įvykdyti, ką sumaniusi – aukai pavyko pabėgti iš nusikaltimo vietos, ir jis sugebėjo laiku sulaukti medikų pagalbos“.

Nukentėjusysis tris savaites praleido ligoninėje, kur buvo gydomos durtinės žaizdos visame kūne, paaiškino kaltintojas.

„Peiliu moteris aukai dūrė mažiausiai 13 kartų“, – teismui pareiškė kaltintojas. Jis kaltinamajai reikalauja iki šešerių metų laisvės atėmimo bausmės už sąmoningą aukos sveikatos sutrikdymą ir grėsmę jo gyvybei.

Moteris teisme savo kaltę pripažįsta, tačiau neigia norėjusi vyrą nužudyti. Be to, nusikaltimą ji įvykdė apsvaigusi nuo alkoholio. Kodėl kilo poros konfliktas, neatskleidžiama.