„Per šiuos metus sustruktūrizavome kompetenciją ir įrankius, kurie užtikrina, kad įmonių grupė tapo visų nekilnojamojo turto paslaugų teikėja. Esame pasiruošę rinkai pasiūlyti produkto sukūrimo, statybų valdymo, turto valdymo, investicijų ir finansavimo pritraukimo bei investavimo į NT, pardavimo, rinkodaros paslaugas,“- pranešime sakė „Eikos“ vadovas Domas Dargis.

„Eika“ nurodo pernai išnuomojusi beveik visą biurų ir prekybos komplekso „Live Square“ plotą, Kėdainių ir Šiaulių LEZ pradėjusi plėtoti keturis projektus, į kuriuos planuojamos 34 mln. eurų investicijos. Šįmet planuojama pabaigti plėtoti projektą „Live Square“, antrąjį studentų būsto projektą „Solo society“.

Bendrovė pernai iš „Telia Lietuvos“ įsigijo sklypą sostinės Lvovo gatvėje, kuriame planuoja biurų pastatą, taip pat su partneriais iš Kauno technologijos universiteto aukcione už 1,8 mln. eurų įsigijo 5,9 tūkst. kv. metrų ploto mokslo įstaigų, nedidelių sandėlių ir kitų pastatų kompleksą. Skelbiama, kad šiuo metu rengiamos šių projektų investicijų galimybių studijos ir projektiniai pasiūlymai.

„Eikos“ teigimu, šįmet planuojama pradėti paskutinį „Namų pynių“, II-ą „Balto lapo“ ir „Bajorų alėjų“ gyvenamojo būsto plėtros etapus, toliau plėtoti kvartalą „Eika Namai Pilaitėje“ ir pabaigti nedidelius projektus „Vytauto 35“ ir „Antakalnio panorama“.

Pernai „Eika“ už 39 mln. eurų pardavė 353 butus – 6 proc. daugiau nei 2017-aisiais, kai bendrovė buvo pardavusi 332 butus. Už kokią sumą parduota butų 2017 metais, bendrovė neskelbė.

„Eika“ skelbia, kad nauji 2018-ųjų projektai bendrovės pasiūlą papildė 333 butais. Kiek neparduotų butų bendrovė turi iš viso, neskelbia.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)