Už 111,9 mln. eurų iš Madrido „Real“ į Turino „Juventus“ praėjusią vasarą persikėlęs C. Ronaldo dar gruodžio mėnesį kalbėjo, kad jo buvusiam varžovui Lioneliui Messi derėtų pasidairyti kito klubo nei „Barcelona“, kuriam pastarasis atstovauja nuo 2001 metų.

„Žaidžiau Anglijoje, Ispanijoje, Italijoje, Portugalijoje ir už nacionalinę ekipą, o jis vis dar Ispanijoje, – sakė C. Ronaldo. – Galbūt jam manęs reikia labiau. Man gyvenimas yra iššūkis. Man tai patinka, man patinka daryti žmones laimingus“.

Tai išgirdęs buvęs „Juventus“ puolėjas Z. Ibrahimovičius rėžė: „C. Ronaldo kalba apie iššūkius, tačiau pats pasirinko klubą, laiminti „Serie A“ užmerktomis akimis. Kodėl jis nepasirinko antro diviziono klubo ir nepabandė su juo tapti čempionu bei pakilti į aukštesnį lygį? Persikėlimas į „Juventus“ – joks iššūkis“.

Turino komanda laimi Italijos čempionatą pastaruosius 7 sezonus ir užtikrintai pirmaujam šiame. C. Ronaldo Italijoje per 25 rungtynes jau pelnė 15 įvarčių.

Z. Ibrahimovičius, laimėjęs penkis titulus su stambiomis Europos komandomis, ir prieš išvykdamas žaisti į JAV vilkėjęs „Manchester United“ marškinėlius, vardindamas visų laikų geriausią savo sudarytą simbolinę futbolo komandą neįtraukė į ją C. Ronaldo. Švedo nuomone, portugalas nėra „natūralus talentas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)