Apie tyrimų rezultatus ir dokumentą naujienų portalui DELFI papasakojo pats N. Westas. Vyras neslėpė ketinąs pradėti teisinius procesus ir siekti, kad tėvystė būtų pripažinta oficialiai. Šiuo metu jo dukra gyvena vaikų namuose.

„Testas patvirtino, kad dukra yra mano. Šiuo metu yra derinamas globėjų ir mano susitikimą dėl dukros. Jie pripažino, kad dukra – mano ir jau netrukus su ja susitiksiu. Tikiuosi, kad nuo šiol su ja matytis galėsiu dažniau. Tačiau aš ties tuo neketinu sustoti. Manau, kad socialinės tarnybos suvokė, kokią klaidą padarė ir kaip susimovė“, - DELFI kalbėjo N. Westas.

N. Westas yra pagrindinis įtariamasis galimo Sandros Grafininos nužudymo byloje.

DELFI primena, kad Sandros Grafininos, su kuria Nigelas Westas susituokė Las Vegase, dingimo byla dar rugpjūtį buvo perkvalifikuota į nužudymą, o jis tapo vieninteliu įtariamuoju. Iki tol pora kartu gyveno Šiauliuose, kaip patys pasakojo, laikas nuo laiko lankėsi ir Didžiojoje Britanijoje, kur gyvena N. Westo šeima.

Tiesa, viso skandalo įkarštyje pasirodė ir DELFI interviu sutikęs duoti kitas moters mylimasis, kuris, kaip įtariama, ir yra tikrasis antrojo jos vaikelio tėvas. Britas teigė, kad ji yra tikroji jo gyvenimo meilė ir ateitį jiedu kūrė tik kartu. Išskirtiniame interviu vyras pasidalijo ir judviejų gyvenimo kadrais.

Kiek vėliau N. Westas paneigė šį jos ryšį, sakydamas, kad Sandra šiuo vyru tik naudojosi dėl pinigu, nes jis, dirbdamas Jungtinėje Karalystėje ir svajodamas apie šeimą su S. Grafinina, mokėjo už patogų judviejų gyvenimą Šiauliuose, nors, kaip teigė Nigelas, jis taip pat tuo metu duodavo Sandrai pinigus, kuriuos ji išleisdavo sau.

Kaip dar anksčiau DELFI patvirtino Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyr. specialistė Gabrielė Petkuvienė, siekiant užtikrinti netrukdomą ikiteisminį tyrimą dėl galimo 28-erių metų šiaulietės Sandros Grafininos nužudymo, įtariamajam praėjusių metų rugsėjo 3 dieną skirtos trys kardomosios priemonės – įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje, neišvykti iš Šiaulių miesto ir iš vyro paimtas asmens dokumentas.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas toliau ir N. Westas išlieka vieninteliu įtariamuoju. Šaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai dar 2018 m. liepos 19 dieną paskelbė be žinios dingusios 28 metų S. Grafininos paiešką.

Į policiją kreipėsi minėtos moters sesuo ir pranešė, kad nuo praėjusių metų liepos 1 dienos negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi S. Grafinina. Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška.

Nustatyta, kad S. Grafinina liepos 1 dieną grįžo į Lietuvą. Tai užfiksuota tikrinant į Lietuvą iš Didžiosios Britanijos atskridusio orlaivio keleivius. Praėjusių metų birželio 28-ąją iš nesaugios aplinkos buvo paimta tuomet šešių mėnesių S. Grafininos duktė. S. Grafininos sutuoktinis, neoficialiais duomenimis, tuo metu buvo neblaivus, bute buvo ir dar keli asmenys. Paimta mergaitė išvežta ir apgyvendinta globos namuose. S. Grafinina išgarsėjo po to kai po projekto „Olialia pupytės" pradėjo pasakoti apie savo turtus ir tai, kokį pasakišką gyvenimą jai padovanojo milijonierius vyras iš Didžiosios Britanijos.

Moteris dalijosi asmeninio gyvenimo detalėmis televizijoje bei spaudoje ir jų santuokai išgyvenant ne pačius geriausius laikus. Tuomet ji pasakojo, kad sutuoktinis N. Westas prieš ją naudoja smurtą, tačiau vėliau N. Westas visa tai paneigė sakydamas, kad jos mėlynės – užsieniečių, su kuriais jo žmona užsiiminėjo seksu už pinigus, darbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)