Kaip teigia „Wizz Air“, optimizuodama rinkos poreikius, kompanija sustabdys kelionių kryptis Vilnius–Roma, Vilnius–Baris, Vilnius–Geteborgas, Vilnius–Gdanskas ir Vilnius–Stokholmas 2019 metų vasaros sezono metu. Bilietai šiomis kryptimis jau nebeparduodami.

Neatskleidžiama, ar vėliau skrydžiai vėl bus atnaujinti.

Anksčiau „Wizz Air“ jau skelbė, kad nutrauks skrydžius ir į Agadirą.

„Kaip įprasta aviacijos industrijos praktikoje, skrydžių dažniai keičiami atsižvelgiant į kelionių sezoną ir maršrutų patrauklumą. Siekdama, kad patys populiariausi maršrutai būtų prieinami žemiausiomis galimomis kainomis, avialinijų bendrovė „Wizz Air“ visuomet stebi ir analizuoja siūlomų maršrutų rezultatus“, – rašoma bendrovės atsiųstame atsakyme.

Kompanija teigia, kad dėl tokio sprendimo klientai nenukentės. „Visi keleiviai, kuriuos palies vykdomi pokyčiai, yra informuojami ir jiems automatiškai siūloma skrydžio alternatyva, visiškas pinigų grąžinimas arba 120 proc. sumokėtos sumos grąžinimas į jų „Wizz Air“ sąskaitas“, – teigia bendrovė.

Kompanija atsisakė komentuoti ar tokį sprendimą galėjo priimti dėl augančių Vilniaus oro uosto mokesčių. Taip pat neatskleidė ar ketina pasiūlyti naujas skrydžių kryptis.

Anksčiau „Wizz Air“ skelbė, kad nuo šių metų balandžio mėnesio sujungs Palangą su Dortmundu Vokietijoje. Skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)