Žinoma dainininkė ir makiažo meistrė pastaruoju metu buvo labiausiai matoma šeimyninio skandalo epicentre. Ji neslepia, kad praėję metai buvo bene sunkiausi jos gyvenime, o išgyventas išsiskyrimas privertė labai rimtai apmąstyti gyvenimą ir jo vertybes.

„Praėję metai buvo itin įtempti. Teko pasverti tam tikras situacijas, kaip jose elgtis, kaip teisingai išspręsti susidariusią situaciją. Viskas pradėjo keistis nuo rugsėjo ir į šiuos metus įžengiau rami, laiminga ir pasitikinti savimi.

Oksanos Pikul gyvenimo akimirkos

Namų be dūmų nėra. Visos šeimos patiria vienokių ar kitokių sunkumų, bet nėra to blogo (kas neišeitų į gerą). Tai turi nutikti, kad įvyktų tam tikras lūžis, kad galėtume žengti kitus žingsnius savo istorijoje“, – kalbėjo moteris.

Žinoma atlikėja neslepia, kad ir taip siauras jos artimiausių žmonių ratas, kuris ją palaikė viso skandalo metu kartu su visuomet šalia buvusia jos mama, dar labiau sumažėjo. Dainininkė laidoje „Raudonas kilimas“ svarstė, kad visuomet gyvenime daugiausiai žmonių nori būti šalia, kai esi laimingas ir sėkmingas, o vos tik ištikus nesėkmei daugelis tiesiog nusisuka. Kai kurie tiesiog ieško naudos ir draugystės ieško iš išskaičiavimo.

„Populiarumas suteikia tam tikrų prioritetų ir gerų dalykų gyvenime ir turi už tai sumokėti. Dažnai spauda pakiša koją, (bet) daugiau niekas neišgirs. Kaip norėsiu, taip gyvensiu. Norėsiu gyvensiu, norėsiu skirsiuosi, bet apie tai žinos tik mano artimieji.

Per mano istoriją tų neigiamų dalykų buvo labai daug, kuriuos skalbte skalbė. Tačiau, nepaisant to, mano artimieji neleido susimąstyti, kad aš dabar verksiu į pagalvę. Nei jie manęs gailėjo, nei aš pati gailėčiau“, – pasakojo žinoma moteris.

Pasak Oksanos, ne viskas jos gyvenimo kelyje buvo gražu. Siekiant savo tikslų žinomai moteriai teko patirti ir ašarų ar net bemiegių naktų skonį, tačiau ramybę ji visuomet rasdavo mėgstamoje veikloje. „Aš atradau tą ramybę darbe ir mažylio auginime. Vaikui atidaviau visą energiją. Labai daug seminarų lankiau, Lietuvos čempionate dalyvavau. Tai mane ugdė ir gydė.

Grožio pasaulis yra pagrindinė mano veikla, o muzika – hobis ir malonumas sielai bei širdžiai. Tas malonumas labai gerai veikia“.

Tačiau kartu neseniai 35-ąjį gimtadienį atšventusi Oksana sako, kad jai norisi stabilumo, o muzikinėje veikloje to nėra. Naktinis darbas ir nepastovus atlyginimas, kai vieną mėnesį gali turėti daug koncertų, o kitą ar net kelis – nei vieno, jai neatrodo patraukliai. Taigi, šią veiklą ji pasiliks tik kaip pomėgį, o visą savo dėmesį šiuo metu skiria jau daugiau nei dešimtmetį tobulėdama makiažo srityje.

„Makiažas yra pakankamai populiarus dalykas ir tai tapo mada. Nebūtinai reikia eiti į krikštynas ar gimtadienį, kad užsisakyti makiažą. Klienčių ratas didelis ir jų poreikis tik auga. Pravartu moterims pačioms mokėti tai pasidaryti“, – samprotavo TV3 laidos herojė.

Tiesa, labiausiai, kai šeimą krėtė skandalas, Oksana baiminosi ir dėl darbo bei net manė, kad nebeturės užsakymų, o klientės tiesiog išsigąs.

„Pergyvenau, kad neteisingas straipsnis ar komentarai, kurie juodina mane, pakenks darbui. Galvojau, kad reikės ieškoti kito darbo. Tačiau ir prašau – teigiama to pusė. Gyvenime negali būti tiesu viskas. Turi būti ir duobių, kad pajaustum pakilimą. Kol kas keliauju link viršaus“, – nusišypsojo ji.

Ir net į viešumą iškilusios šeimos problemos neprivertė jos atsakyti į gerbėjų žinutes. Paklausta, ar sulaukė daugiau vyrų dėmesio, O. Pikul-Jasatienė nusišypso: „visą gyvenimą rašydavo Įvairiausio plauko ir įvairiausio turinio žinučių gaudavau. Tačiau pažiūriu į tas žinutes su šypsena“.

Santykių antrą kartą Oksana viešai tikrai nesiaiškintų ir į smalsuolių bandymus prakalbinti dėmesio nekreiptų. Ji sako, jog jei šeima kartais nusprendžia pasukti skirtingais keliais, taip gali būti net ir geriau, tačiau nusprendus būti kartu, pasirenkamas taip pat tik geriausias sprendimas. Būtent tai pasirinko ir Jasaičių šeima.

Žinoma atlikėja sako, kad prie šio sprendimo prisidėjo ir jos mama, kuri visuomet dukrai kartojo gerą patarimą ir siūlydavo išlaukti. „Rytas už vakarą protingesnis“, – mamos žodžius kartoja Oksana ir besišypsodama sako, jog šios taisyklės stengiasi laikytis visose gyvenimo srityse.

Oksana ir Simas Jasaičiai atostogauja Turkijoje

DELFI primena, kad žinomos poros skyrybų drama ir asmeninio gyvenimo detalės į viešumą iškilo po Naujųjų metų 2018-aisiais, kai Oksana kreipėsi į pareigūnus dėl galimai smurtaujančio ir alkoholiu piktnaudžiaujančio vyro veiksmų.

Vėliau įsisukus skandalui grasinimų sulaukė ir Simas. Tuomet Jasaičių konfliktas po smurto artimojoje aplinkoje pakrypo nauja linkme, kuomet sportininkas dėl grasinimų susidoroti kreipėsi į sostinės policiją. S. Jasaitis, į komisariatą atvykęs su advokatu Albertu Bandžiumi, pateikė pareiškimą, prašydamas krepšininką pripažinti nukentėjusiuoju po gautų grasinimų. Įtariamuoju sportininkas prašė pripažinti esą O. Pikul-Jasaitienei artimą žmogų. Neįvardijamas vyras, anot S. Jasaičio, skambino ir siuntė SMS žinutes, kurių turinys gąsdino.

Vėliau į viešumą iškilo ir daugiau faktų. Prakalbo ne tik patys sutuoktiniai, bet ir su jais poruojami asmenys. S. Jasaičio galima simpatija vadinta panevėžietė Arūnė televizijoje ir naujienų portaluose komentavo jų pažintį, o kiek vėliau prakalbo ir Kipre laiką kartu su O. Pikul-Jasaitiene leidęs verslininkas Vaidas, kuris sakė, jog tarp jo ir dainininkės – tik draugiški santykiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)