Nors prieš jubiliejų jis pateko į avariją, sako, kad žaizdos gyja, o gyvenimas eina pirmyn. Dabar jo planuose yra ekstremalios atostogos ir trečiosios vestuvės. Dainininkas prasitarė, kad sulaukęs 60-ies tikrai nenustos gyventi, svajoti ir siekti savo tikslų, kurių jis turi ne vieną.

„Aukso amžius, manau, pas dainininką būna vieną kartą, kai esi populiariosios muzikos atlikėjas ir visų geidžiamas bei pats šauniausias. Paskui viskas nebe taip.

<...> Istorijoje yra nemažai žvaigždžių, kurios tik blyksteli ir populiarumas baigiasi. Man to nebuvo, todėl nebuvo sunku ir susitaikyti, kad aš nebe numeris vienas. Dainavau ir hiphopą, ir svingą, ir rokenrolą. Tai nesukūrė man plačios mylėtojų auditorijos, bet paliko žinomumą platesniame rate žmonių, kurių interesai daug platesni“, – sako 60-metį atšventęs dainininkas.

Smalsumas ir gyvenimo teikiamos progos jį vedė tik tolyn. Kita vertus, vardan karjeros E. Sipavičiui teko paaukoti šeimą. 21-erių vedęs ir susilaukęs vaikelio jis pripažįsta, kad karjera šou pasaulyje sugriovė jo pirmąją šeimą. „Ankstyva tėvystė tikrai yra išbandymas santykiams“, – sakė jis LRT eteryje.

E. Sipavičius pripažįsta, jog jo žmonai buvo sunku, kai jis išvykdavo į gastroles. Jis pripažįsta, kad dabar jauni žmonės daro kitaip ir daug geriau, nes vaikų susilaukia vėlesniame amžiuje, kai asmenybė susiformavusi ir jaunystės karštakošiškumas baigiasi.

Su tuometine žmona išsiskirti taikiai nepavyko. Tokių skyrybų padarinys - sudėtingas bendravimas su dukromis. „Su pirma žmona mums to (taikių skyrybų ir darnių santykių) pasiekti nepavyko ir santykiai su dukromis iš pirmosios santuokos buvo komplikuoti. Nepavyko būti kartu dažnai, o paskui viskas susitvarkė ir gerai bei gražiai bendraujame.

Aš galvoju, kad buvau neblogas tėtis. Tikrai galėjau daug laiko praleisti su vaikais ne savaitgaliais. Galėjau ne bėgte nuvesti į darželį ar mokyklą. Galėjau ir pabūti, bet masinių švenčių, kurios švenčiamos bendrai, nebuvo. Manau, kad vaikai turi tam tikrų nuoskaudų man“, – kalbėjo jis.

Sukūręs antrą santuoką jis pasakojo, kad praeities klaidų jis stengėsi nekartoti. Antroje santuokoje jis susilaukė dukros ir sūnaus, kurį užkrėtė ir savo aistra buriavimui.

Tiesa, dar viena jo aistra tapo motoroleris. Tačiau prieš pat jubiliejų dainininkas važiuodamas savo motoroleriu pateko į avariją ir buvo sužalotas. „Visas gyvenimas ir ateitį, kokią pieši...viskas gali subyrėti akimirksniu. Kokie esame trapūs ir kaip mūsų planai kabo ant plauko.

Pagalvojau, kad jei būčiau sustojęs kelyje ir atsiliepęs į skambutį... nebūčiau atsidūręs tą akimirką toje vietoje, kur tai įvyko“, – sakė jis ir besijuokdamas pridūrė, jog vis tiek grįš prie šio savo pomėgio ir motorolerio į nieką neiškeis.

Kalbėdamas apie karjerą E. Sipavičius pripažįsta, kad pop muzikos dainininko karjeroje labai svarbi ir išvaizda. Pats prieš dešimtmetį pasidaręs akių vokų operaciją jis pabrėžia, jog tai svarbi dalis. Ir nors balsas yra svarbiausia, klausytojai atlikėją nori matyti gražų, stilingą ir pasitempusį.

Tiesa, atsitraukti nuo kūrybos jį privertė tik asmeninio gyvenimo permainos. Neseniai baigęs statyti namą LRT laidos herojus pasipiršo ir mylimajai Simonai. „Tai svarbus žingsnis ir manau, kad laikas tai padaryti. Gyvename ramiai ir galime dozuoti miesto šurmulį savo gyvenime tokiomis dozėmis, kokiomis norime“, – sako jis.

Tačiau E. Sipavičius neslepia, kad gyvenimo ir darbo svetur neįsivaizduoja. Lietuvos palikti jis neketina, kaip ir išeiti iš scenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)