92-ejų monarchė pasitiki tik keliais karališkosios šeimos palankumą pelniusiais britų prekių ženklais, pavyzdžiui, rankinių kūrėjai „Launer“. Nepriekaištingos kokybės juodą rankinę karalienė nešioja beveik 50 metų. Pirmąsyk ant savo rankos „Launer“ rankinę ji pasikabino dar 1970-aisiais, susitikdama su prezidentu JAV Richardu Nixonu.

„Launer“ prekės ženklas buvo įkurtas 1941-ųjų, o monarchei odinius gaminius siuva nuo 1968-ųjų. Pageidaujantiesiems kopijuoti karališkąjį stilių „Launer“ savininkas Geraldas Bodmeris turi liūdnų žinių: gauti tokią pačią rankinę tiesiog neįmanoma, nes karalienės Elžbietos rankinukai gaminti pagal specialų užsakymą.

„Visi karalienės rankinukai siūti pagal specialų užsakymą iš minkščiausios veršiuko odos, - patikino G. Bodmeris. – Pastaraisiais metais jos turimų rankinukų stilius yra „Traviata“. Tai paprasta forma su trumpomis rankenėlėmis ir žymiuoju sidabriniu „Launer“ logotipu ant priekinės sagtelės.“

Karalienės įtempta darbotvarkė neretai reikalauja kelissyk keisti aprangą, todėl karalienės drabužinė turi būti ne tik gausi, bet ir kokybiška. Pavyzdžiui, pirštinaitėms ir avalynei būtinas bruožas – aukšta kokybė ir patvarumas. Ar žinojote, kad karalienė ištikima pirštinaites siuvančiam „Cornelia James“ prekės ženklui jau 72-ejus metus? Užuot išmetusi sugadintas pirštines, ji jas mielai grąžina taisymui.

Kalbant apie avalynę – karalienė tą patį batų modelį vilki pastaruosius 50 metų. Tai – „Anello & Davide“ kūrinys, pagamintas iš veršiuko odos ir puoštas nedidele kaspino dekoracija. Monarchė renkasi juodos, baltos ir kreminės spalvos avalynę, taip pat turi vakarinius to paties prekinio ženklo batelius – tiesa, šventiškesnės auksinės ir sidabrinės spalvos.

Karalienė taip pat turi įspūdingą margų šilkinių skarelių kolekciją. Kalbama, kad jų monarchės drabužinėje gali būti net keli šimtai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)