„Rytoj mes laukiame rimtesnių protesto akcijų Paryžiuje negu praėjusį šeštadienį, - sakė pareigūnas. - Į gatves bus nusiųsta 14 šarvuočių“. M. Delpuechas taip pat informavo, kad bus kontroliuojamos geležinkelio stotys ir keliai. Anot jo, protesto judėjimas kaskart darosi vis radikalesnis.

Anksčiau televizijos kanalas BFM, remdamasis šalies ministru pirmininku Edouard`u Philippe`u, pranešė, kad šalyje bus mobilizuota 80 tūkstančių teisėsaugos institucijų darbuotojų, iš jų 5 tūkstančiai - Paryžiuje.

Pasak žiniasklaidos, šeštadienį didžiausios protesto akcijos gali įvykti Paryžiuje, Bordo, Marselyje, Tulūzoje, Lione, Strasbūre. Viena iš „geltonųjų liemenių“ lyderių Priscillia Ludoski paragino savo šalininkus išeiti į Buržo miesto gatves, kur, jos manymu, „ne tokia griežta policijos kontrolė“.

Prancūzijoje lapkričio 17 d. prasidėjo „geltonųjų liemenių“ judėjimo protesto akcijos prieš degalų kainų augimą, mokesčių didinimą ir pragyvenimo brangimą. Per manifestacijas dažnai kyla susirėmimai su policija ir riaušės.