60-metis Paulas Burrellas aiškino, jog 37-erių Meghan yra „stipri ir nepriklausoma moteris“, kuri save atrado tapusi „pačios tradiciškiausios šalies šeimos“ nare.

Neseniai pradėtame rodyti „Channel 5“ dokumentiniame seriale „Kate V Meghan: Princesses at War“ („Kate prieš Meghan: kariaujančios princesės“) P. Burrellas pasakojo, kad Bakingamo rūmai yra tarsi „minų laukas“ visiems naujiems į juos patenkantiems žmonėms ir palygino elgesį, kurio sulaukė Meghan, su tuo, ką patyrė princesė Diana.

„Meghan tapo vienos tradiciškiausių šalies šeimų dalimi – ji tapo karališkosios šeimos nare. Kaip ji su tuo susidoros? Princesė Diana užaugo namuose, kurie buvo tokie pat didžiuliai, kaip ir Bakingamo rūmai, bet netgi ir ji buvo pasimetusi“, – kalbėjo P. Burrellas.

Paul Burrell

60-metis Burrellas iš pradžių buvo karalienės, o vėliau – princesės Dianos liokajus, kuriai jis tarnavo 10 metų iki jos mirties. Pastaraisiais metais jis dažnai pasakojo apie savo ryšius su karališkąja šeima ir išleido ne vieną prisiminimų knygą.

Meghan apibūdinęs kaip „stiprią ir nepriklausomą moterį“, iš Derbišyro kilęs buvęs liokajus pripažįsta, kad ji „gali įsivelti į konfliktą su karališkąja šeima, jei nepritaps ir nedarys to, kas jai sakoma“.

„Bakingamo rūmai yra tikras minų laukas bet kuriam pirmą sykį ten atsiduriančiam žmogui. Žmonės spendžia spąstus, jie nebuvo labai malonūs jaunai moteriai, atėjusiai į jų pasaulį. Kas norėtų būti tokios šeimos dalimi?“, – pridūrė P. Burrellas.

Princas Charlesas su princese Diana

P. Burrellas paragino Meghan „laikytis šalia Harry‘io“ ir labiau pažinti karalienę, apibūdindamas ją kaip „pačią svarbiausią“.

Meghan pastaraisiais metais atsidūrė dėmesio centre – ji, kaip kalbama, dėl savo ugningos prigimties, kuri pelnė kunigaikštienei palyginimus su princese Diana, „supurtė karališkąją šeimą“.

Meghan jau seniai nevengia reikšti savo pozicijos feminizmo, politikos ir žmogaus teisių klausimais. Be to, kaip pranešama, kad jos nedžiugina karališkosios šeimos pomėgis medžioti, mat Meghan labai myli gyvūnus.

Praėjusiais metais buvo paskelbta, kad Harry‘is ir Meghan persikels iš kotedžo Kensingtono rūmų teritorijoje į Vindzorą, nes nenori, jog jų pirmasis vaikas, kurio pora turi susilaukti šį pavasarį, augtų „tarytum akvariume“.

Tiesa, įvairūs šaltiniai tvirtino, kad tikroji persikėlimo priežastis gali būti tarp Williamo ir Harry kilusi nesantaika.

Prieš kelias savaites šaltiniai teigė, jog 37-erių Meghan įkyrėjo tai, kad ji negali „apginti savęs ir savo idėjų“, nes karališkojo protokolo reikalavimai nurodo oriai tylėti, nors sklinda gandai apie tarp jos ir svainės Catherine tvyrančią įtampą.

Rūmams artimas šaltinis „Us Weekly“ teigė, kad besilaukianti kunigaikštienė jaučia „nusivylimą ir stresą“, mat negali išsakyti savo nuomonės ir jos balsas yra nesvarbus, o karališkojo gyvenimo suvaržymai moteriai atrodo „varginantys“.

Be to, Meghan tenka susidurti su nuolatiniais viešais savo netikros sesers Samanthos Markle ir tėčio Thomas protrūkiais.

Praėjusį mėnesį Thomas televizijos eteryje tiesiogiai kreipėsi į karalienę prašydamas įsikišti ir užbaigti atšalimą, tvyrantį tarp jo ir dukters, kurios jis nematė dar nuo to laiko, kai praleido praėjusių metų gegužę vykusias jos ir Harry‘io vestuves.

Į nuolatinius tėvo išpuolius Meghan reaguoja oria tyla, o ekspertai teigia, kad jos gyvenimas būtų lengvesnis, jei kunigaikštienė taip pat elgtųsi ir karališkųjų klausimų atžvilgiu.

Praėjusį mėnesį neįgaliotas princo Charleso biografas Tomas Boweris laidoje „Good Morning Britain“ pasisakė apie ugningą Meghan prigimtį.

Lygindamas ją su žuvusia Harry‘io motina, T. Boweris sakė: „Mano manymu, bėda ta, kad ji mėgina būti Diana. Ji bando pritapti prie naujojo vaidmens, ir baisiausia, jog visa ši istorija gali baigtis taip pat, kaip ir Dianos atveju, nebent kažkas karališkuosiuose rūmuose įsikiš ir pasakys: „Žiūrėk, čia viskas daroma štai taip“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)