„Tikrai nujaučiau, kad tokia diena ir laukia. Telefonas plyšte plyšo nuo sveikinimų žinučių ir skambučių, o galiausiai jis ėmė ir išsikrovė. Nuotaikos kuo puikiausios. Ko gero, kitokių per gimtadiednį ir negalima tikėtis. Rytinis sūnaus Dominyko bučkis ir kelionė į darželį nuteikė gerai visai dienai“, – tikino pašnekovė.

Tiesa, tai ne vienintelė maloni staigmena, kurios namuose šiandien sulaukė Oksana. Nusileidusi laiptais žemyn iš miegamojo, svetainėje ją pasitiko didžiulė raudonų rožių puokštė.

Simo Jasaičio gėlės žmonai

„Labiausiai nustebino jo rytinė staigmena. Žinojau, kad jis grįš po kelionės vėlai naktį namo, tačiau net ir tokiu atveju jis nepamiršo mano gimtadienio. Ryte nusileidus atsigerti kavos, pamačiau stovinčias gėles. Pasirodo, Simas net ir naktį nepatingėjo sustoti ir nupirkti man gėlių. Vertinu jo tokį dėmesį, nes žinau, kad jis buvo pavargęs. Nepaisant to, jis stengėsi mane nustebinti, nudžiuginti. Juk bet koks vyro dėmesys moteriai yra – net jei tai būtų ir maža atvirutė“, – sako ji.

Tiesa, tai ne vienintelė dovana, kurią Oksanai šiandien įteikė Simas. Nepaisant to, kitų staigmenų dainininkė atskleisti nepanoro. „Tegul tai lieka tik mūsų šeimoje“, – sakė pašnekovė.

Daugelis per savo gimtadienį susimąsto apie praėjusius ir dar būsimus metus – Oksana ne išimtis.

„Nors praėję metai buvo sudėtingi asmeniniame gyvenime, jie buvo labai darbingi ir produktyvūs karjeros prasme. Norėtųsi, kad dabar abi šios sritys eitų tik geryn. Esu darboholikė, mėgstu savo darbą, todėl planų ateityje tikrai turiu. Užsibrėžiau tikslus, kuriuos privalau įvykdyti 2019-aisiais, tačiau, kokie jie – tegul lieka paslaptyje“, – mįslingai kalbėjo vizažistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)