„Miela, kad nori man padėti susitvarkyti, tačiau viena tai padarysiu greičiau“

Žinoma, kad galite kai kuriuos dalykus pati atlikti žymiai greičiau ir po sunkios darbo dienos tai gali būti netgi paprasčiau, tačiau jei jis nori padėti – leiskite! Anot tyrimų, poros, kurios dalijasi pareigomis, turi sveikesnį seksualinį gyvenimą.

„Skalbinius lankstau kitaip, bet dėkui už pabandymą“

Apskritai atsikratykite žodžio „bandymas“. Partneris gali jį suprasti kaip netikusias savo pastangas. Be to, nėra nieko blogo, jei dalykus darote tiesiog kitaip.

„Buvau šokiruota, kad sugebėjai sutaisyti tą lašantį čiaupą“

Nevaidinkite nustebusios, kai jis padaro kažką be profesionalo pagalbos.
„Pasakyti vyrui, kad jus šokiravo jo sugebėjimai yra didžiulis kirtis jo pasitikėjimui savimi“, – teigia santykių ekspertė Whitney Casey. Paprastas „ačiū“ yra viskas, ką jis nori išgirsti.

„Tu vienintelis žmogus, kuriam galiu išsikalbėti“

Ne visiems vyrams šis komplimentas nepatinka, tačiau dalis gali pasijausti priblokšti tokio teiginio. „Vyras ima jausti spaudimą, nes pasijunta tarsi vienintelis žmogus, kuris galėtų jus palaikyti visais gyvenimo atvejais“, – sako santuokos bei šeimos terapeutė Carin Goldstein. Verčiau pasakykite vyrui, kad jis mėgstamiausias žmogus, kuriam mielai išsikalbate, o ne vienintelis.

„Ši dovana ne mano skonio, tačiau svarbu tavo pastangos“

Kartais pasakiusi, kad dovana buvo ne jūsų skonio, padarysite daugiau žalos, o ne naudos. Tiesiog pasidžiaukite jo dėmesiu, o kai artės kita proga – pasakykite, ko tiksliai norite.

„Tu toks mielas!“

Kai kuriems vyrams nepatinka pakliūti į meilių šunelių ir kūdikių kategoriją, kuriuos išvydus dažnas sušunka „koks mielas!“. C. Goldstein rekomenduoja pakeisti šį žodį į patrauklus ar gražus.

„Tu geriausias iš mano turėtų!“

Taip, jis nori patenkinti jus miegamajame, tačiau nenori galvoti apie prieš tai buvusius. Verčiau tiksliai pasakykite, kas jums patiko. Tai išties padės susitelkti ties dabartiniais santykiais, o ne parodys, kad lyginate jį su buvusiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)