„Dominyka mane labai nustebino, kai vieno koncerto vasarą metu, kai visiškai netikėtai iš minios uždainavo nerealiai gerai“, – prisimena Monika Linkytė. „Galvoju, kad dabar yra puiki proga šį mažą talentą pasikviesti kartu su savimi į sceną“.

Neseniai dainininkė susitiko su jaunąja gerbėja, kuriai asmeniškai pranešė puikią žinią. Rimtai pasirodymui besiruošiančios Monika ir Dominyka jau pradėjo bendras repeticijas. Skelbiama, kad jaunoji Dominyka kartu su Monika Linkyte ir garsiuoju choru „London Community Gospel Choir“ vienoje scenoje dainuos sausio 22 d. Kongresų rūmuose Vilniuje vyksiančiame koncerte.

Monika Linkytė ir Dominyka:

Monikos Linkytės ir garsiojo choro „London Community Gospel Choir“ turo „Savo pasaulį kurti“ koncertai taip pat vyks sausio 21 d. Klaipėdoje ir sausio 24 d. Kaune.

„London Community Gospel Choir“ yra vienas geriausių gospelo muzikos pasaulyje, su kuriuo koncertuoja garsiausios muzikos pasaulio žvaigždės Madonna, Kylie Minogue, Stingas, Paulas McCartney, Tina Turnerir daugelis kitų. Monika Linkytė kartu su pasaulinę šlovė pelniusiu choru pernai surengė anšlaginį koncertą Trakų pilyje.

Neseniai mūsų šalies atlikėja kartu su garsiuoju choru dainavo žymiojoje „Albert Royal Hall“ salėje Londone, kur su Monika Linkyte į sceną tą vakarą lipo ir populiari britų dainininkė Emeli Sande. Monika Linkytė tapo pirmąją iš Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjų, pasirodžiusių toje pačioje scenoje, kur savo legendinius koncertus surengė tokios muzikinės padangės žvaigždės, kaip Adele, George Michael, Frank Sinatra, „The Beatles“, Luciano Pavarotti ir galybė kitų garsiausių pasaulio balsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)