„Per šventes nutiko skaudi trauma, todėl dar dvi savaites turėjau gulėti lovoje, bet šis laikotarpis man buvo pats didžiausias darbymetis, tad pasiilsėti nebuvo kada“, – DELFI šyptelėjo dainininkė.

„Pasitempiau kelio raiščius, tačiau vis tiek stosiu ant scenos, o ką daryti? Šokti irgi teks. Žinoma, ta viena koja nešoks“, – nusijuokė ji.

Paklausus, ar kojos pasirodyme nepakiš būtent jos koja, Donata į tokias kalbas numojo ranka.

„Tiesą sakant, pasirodyme apie koją galvoju mažiausiai. Aš gipsą nešioju jau dešimt dienų, tad kaip ir jau pripratau prie jo. Žinoma, visa tai šiek tiek varžo judesius“, – prisipažino pašnekovė.

Tiesa, scenoje Donata pasirodys ne viena, o su grupe retro merginų, kurios atliks užsienyje parašytą dainą.

„Nusprendžiau, kad man reikia grupės, viena scenoje būti nenoriu. O kai išgirdau šią dainą supratau: „Viskas, imu, tai ta, kurios noriu“. Taip ir sukūrėme grupę „Big bang“. Kaip projektas startuosime būtent „Eurovizjoje“, – teigė ji.

Pasiteiravus, ar projekte ji bent drįsta pagalvoti apie sėkmę, Donata optimistiškai linksi galva.

„Taip. Visą laiką. Aš niekada nemėgstu tų tradicinių eurovizinių dainų. Tokią turėjau praėjusiais metais, bet šiemet viskas bus labiau retro“, – šyptelėjo dainininkė.

Linksmą atlikėjos pasirodymą su kolegėmis teigiamai įvertino ir komisija.

„Aš manau, kad visa tai yra gana populiaru. Jūs skleidžiate gerą energiją, į tokią muziką norisi linguoti, ji nėra senamadiška. Tiesa, jeigu tai reiktų tobulinti, gal reiktų daugiau judesio, gal vertėtų ir kitas merginas margiau aprengti. Nepaisant to, man buvo linksma“, – šyptelėjo Ramūnas Zilnys.

„Sutinku, kad buvo linksma, nežinau, ar tai mano muzika, bet „Eurovizijai“ toks kūrinys puikiai tinka. Energijos iš jūsų neatimsi, netrukdė net ta koja. Matosi, kad tikėjote savo daina“, – pabrėžė Rasa Bubulytė.

Nepaisant gražių žodžių, komisijos balsai nulėmė, kad D. Virbilaitė su grupe liko dešimtoje vietoje. Iš viso šiame etape kovėsi trylika dalyvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)