Visame kūne yra tūkstančiai (išties, tūkstančiai) nervinių galūnių, tad išmokę, kur ir kaip liesti, pakylėsite savo seksualinį gyvenimą link protą temdančių aukštumų.

Taip, labai svarbu išmokti tinkamai liesti jos spenelius ir klitorį, bet jei į glamonių sąrašą įtrauksite vieną ar kelias iš toliau išvardytų gudrybių, ji nespės nė susivokti, kaip pasieks orgazmą, rašo menshealth.com.

Vyro speneliai

Visi esame bent viena ausimi girdėję apie stebuklingąjį spenelių orgazmą... Moterų.

Bet ar žinojote, kad ne tik moterų speneliai yra jautrūs glamonėms? Vyrų speneliai taip pat jautri erogeninė zona, kurią liečiant galima patirti stebėtinai malonių pojūčių.

„Spenelių stimuliavimas daugumai heteroseksualių vyrų dažnai sukelia nejaukumą iš dalies dėl to, kad tai paskatina pažeidžiamumo ir bejėgiškumo jausmą, – sako klinikinis seksologas ir sertifikuotas seksualinio švietimo specialistas Lawrence‘as A. Siegelas. ­– Ši sritis turi galingą malonumo potencialą, bet vyrai šią savo kūno dalį dažniausiai saugo, nes tam, kad leistum prie jos liestis, turi atmesti pasipriešinimą, atsipalaiduoti ir paleisti kontrolę. Išmokus pasitikėti kitu žmogumi, atsiduoti prisilietimams, leisti sau būti, o ne veikti, galima patirti orgazminį malonumą, kuris netgi gali transformuoti gyvenimo suvokimą.“

Pėdos

Taip, pėdos irgi yra erogeninė zona! Ir mes nekalbame apie kojų fetišą – nors jei tai jūsų fetišas, viskas gerai. Tačiau šiuo atveju kalbame apie moksliškai įrodytus faktus, susijusius su nervų galūnėmis.

Pasak psichologės ir sertifikuotos seksologės dr. Stephanie Buehler, pėdose yra visi biologiškai aktyvūs smegenų taškai, taip pat ir tų dalių, kurios atsakingos už lytinius organus. Todėl, jos teigimu, jei partneriai vienas kitam patinka ir yra tinkamas metas, pėdų masažas gali erotiškai jaudinti.

Veidas


Veidas skirtas ne tik bučiuoti. Partnerio (-ės) veido glamonėjimas leidžia panirti į pačias intymumo gelmes. Be to, nervinės galūnės, esančios aplink lūpas ir ausis, sustiprina malonumą.
Veidas taip pat yra puiki vieta eksperimentuoti su įvairiais lytėjimo būdais.

„Kiekvienas barzdą auginantis vyras žino, kaip kartais yra malonu ją pasikasyti. Esu girdėjęs vieną vyrą sakant, kad jis tiesiog ištirpsta, kai jo partnerė beglamonėdama jam veidą ima švelniai trinti barzdą, – sako L.A. Siegelas. – Pirštų galiukais braukiant per žandikaulio liniją ar kaktą, lūpomis švelniai liečiant skruostus galima pažadinti visą erotinių pojūčių spektrą.“

Vidinė šlaunų pusė

Ši sritis sekso metu dažnai būna apeinama, nes nemokšiškai ją liečiant, kutena. Bet apsišarvojus kantrybe galima atverti duris į naujų pojūčių karalystę.

„Įgudęs meilužis visada įdėmiai stebi, kokį poveikį konkreti jo glamonė daro partnerei, – aiškina L.A. Siegelas. – Jei švelniai braukiant pirštais per vidinę jos šlaunų pusę akivaizdu, kad jai kutena, akimirkai sustokite, o tada tęskite šiek tiek lėčiau, kiek labiau spausdami. Tokiu būdu kutenimo zoną galima paversti malonumo zona.“

Tas pats sakytina ir apie vidinę rankų pusę bei užpakalinę šlaunų dalį.

Kaklas

Nervinių galūnių yra visame kakle. Naudokitės tuo: švelniai bučiuokite kaklą, lieskite jį lūpomis arba pirštų galiukais, įsikniaubkite ir pan. Tai žaismingas ir itin malonus būdas sujaudinti vienas kitą.

Krūtys

Ne tik speneliai, bet ir visa krūtų zona.

„Vyrams derėtų atminti, kad krūtys turi daug zonų, o ne vien tik spenelius. Tiesą sakant, kol partnerė deramai nesusijaudinusi, spenelių zonos apskritai reikėtų vengti“, – sako L. A. Siegelas.
Pabandykite liesti apatinę krūtų dalį arba liežuviu perbraukti per tarpą tarp krūtų. Brūkštelkite per spenelį, bet kol kas jo nelieskite. Pasilikite pabaigai.

„Kai jau pereisite prie spenelių, yra daugybė būdų juos liesti, ne vien tik spaudyti ar žnaibyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (504)