Interviu „Marie Claire“ žurnalui jis teigė, kad tokios moterys tiesiog per senos.

„Man patinka jaunesnių moterų kūnai, tik tiek. 25-erių metų moters kūnas yra nepaprastas, tuo tarpu penkiasdešimtmetės – niekuo neypatingas“, – teigė vyras.

Tokie jo žodžiai sukėlė didžiulį pasipiktinimą socialiniuose tinkluose.

Prancūzų komikė Marina Fois pajuokavo, kad jai liko tik metai ir 14 dienų, kad galėtų permiegoti su rašytoju, nes jai jau 49-eri.

Kitas „Twitter“ vartotojas rašė, jog tokio amžiaus moterys turbūt jaučia palengvėjimą, skaitydamos tokius Y. Moixo komentarus.

„Ar vyresnės nei 50-ies moterys galėtų tapti tau nematomos“, – juokavo kitas internautas.

Moterys taip pat ėmė dalytis nuotraukomis, kuriose tokio amžiaus įžymybės atrodo tiesiog nuostabiai. Pavyzdžiui, Halle Berry ar Jennifer Aniston.

Žurnalistė Colombe Schneck pasidalijo savo sėdmenų nuotrauka (kurią vėliau ištrynė)ir prie jos prirašė: „Štai 52-ejų moters sėdmenys. Tu tikras imbecilas, nė neįsivaizduoji, ką prarandi...“

Kita prancūzų komikė radijo laidoje kritikavo tokį vyro požiūrį ir teigė, kad žmonių santykiai priklauso nuo tarpusavio ryšio, o ne užpakalio stangrumo.

„Tikiuos vieną dieną rasi tokią laimę“, – pridūrė ji.

Y. Moixas už savo parašytus kūrinius yra gavęs ne vieną literatūros apdovanojimą, tačiau jo pasisakymai sulaukia kritikos.

Interviu žurnalui rašytojas taip pat teigė, kad pirmenybę teikia azijietėms – korėjietėms, kinietėms ir japonėms.

Reaguodamas į kritiką po pasirodžiusio interviu, Y. Moixas teigė, kad nėra atsakingas už savo skonį moterims. „Man patinka tai, kas patinka ir nežinau, ką atsakyti šiam skonio teismui“, – teisinosi jis prieš pajuokaudamas, kad ir pats nėra geriausias laimikis.

„Penkiasdešimtmetės moterys manęs taip pat nemato. Jos turi kitų reikalų ir nesivaiko neurotiško rašytojo, kuris visą dieną skaito ir rašo. Su manimi būti nėra lengva“, – radijo laidoje teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (406)