Startavo su aktoriumi Mariumi

Mergina nuolat kūrė muziką, tačiau startavo su profesionaliomis aranžuotėmis tik šią vasarą – pagelbėjo ironišką dainą įrašyti aktoriui Mariui Repšiui (Vandalui), vėliau vasarą išleido pirmąją savo dainą „Tuk Tuk“, kuri ilgą laiką neapleido Lietaus radijo stoties topų. Po pertraukos mergina grįžta su kita daina bei vaizdo klipu „Man Taip“.

Ekstremalūs išbandymai

Klipas nufilmuotas šaltą ir ankstyvą rudens rytą vidury Trakų ežero. Nors iš šalies klipas atrodo ramus, mergina tikina, kad filmavimo metu neišvengta daugybės nuotykių, valčių ieškojimo bei technikos gaudymų, nušalusių rankų, tačiau rezultatu yra patenkinta.

„Menas gi reikalauja aukų. Tai taip pat reikalavo ir daug kantrybės. Kaip scenarijaus autorė komandoje dirbau pirmą kartą, be to, nesinorėjo į viešumą paleisti skuboto produkto“, – sako ji.

„Reikia iš lėto bręsti Eurovizijai“

Iš jautrios ir lyrinės merginos, pakankamai netikėta girdėti pop muzikos ritmus ir modernias aranžuotes. „Nors kažkur giliai žinau, ko noriu, ieškojimo procesas vis dėlto užtrunka“, – teigė Valda.

Gitarą padėjusi į šalį mergina šiuo metu dirba su Donatu Tamašausku (muzikos prodiuseris dirba su tokiais atlikėjais kaip Ironvytas, Julius Alekna bei Ieva Zasimauskaitė). Dainų kūrėja teigia, jog galvoje jau sukasi trečiosios dainos motyvai ir video klipo vaizdai.

Gitaristė džiaugiasi dabartiniais vaisiais, bet tikina, kad iki dabartinių jos užmojų dar pakankamai toli: „Mano vaikystės svajonė kažkada sudalyvauti bent Eurovizijos atrankoje niekur nedingo. Labai įstrigo ir Ramūno Zilnio projekto metu pasakyti žodžiai, jog puikiai tikčiau Eurovizijai. Net nusijuokiau viduje, jog negi taip matosi ant mano veido. Kaip jau ten bebūtų, keista, jau lyg ir nebe 16, bet nesijaučiu subrendus ir pasiruošus tam. Dar vis tikiu, kad tokia akimirka dar išaus. Artimieji jau juokauja, kad tuoj raukšlės pradės rodytis, tad reikia skubėti“, – šmaikštavo 22 metų atlikėja.

Pasiklausykite dainos „Man Taip“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)