LNK žiūrovus elegancija ir stiliaus pojūčiu sužavėjusio dainininko Vytenio Partiko sukurtoje grupėje „Jie“ rudenį pradėjęs dainuoti Antanas – įvairiapusė asmenybė, todėl gerbėjai apie jį dar nežino daugybės dalykų. Pasirodo, atletiškasis Antanas net iki 25 metų buvo nepatenkintas savo paaugliškai liesu kūnu, todėl ėmėsi pats taisyti gamtos klaidas. Pusantrų metų darbas sporto salėje iš esmės pakeitė vaikino gyvenimą.

Vos tik „Instagram“ pasirodė raumeningo, gražiai sudėto ir nuoširdžiai besišypsančio vyriškio nuotraukos, lyg iš gausybės rago pasipylė merginų komplimentai ir pasiūlymai dalyvauti fotosesijose. Bet Antanas neskubėjo: pirmiausia nutarė mokytis kūno rengybos meno.

Dabar grupėje „Jie“ dainininko karjerą pradėjusio asmeninio fitneso trenerio klientus kamuoja tik vienas klausimas: kodėl Antanas, mokinantis kitus auginti geležinius raumenis, pats daugiau „nesipučia“?

Sportininkas dažniausiai paslaptingai šypsosi ir mažai kam sako, jog pernai užsienyje pradėjo modelio karjerą. Po bene metus trukusių įkalbinėjimų demonstruoti rūbus, sportinę aprangą ir apatinį trikotažą, gerbėjų prašymas pasirodyti nuogam grupės „Jie“ dainininkui neatrodė nepadorus. Jis ėmė ir surengė erotišką fotosesiją, kurioje parodė kur kas daugiau nei savo geležinius raumenis ir tatuiruotes.

„Apsinuoginti nebijojau – gražus kūnas visiems gražus. Dainuodamas grupėje „Top vyrai“ pastebėjau, kad lyg medus traukiu merginų žvilgsnius, todėl naujos grupės „Jie“ gerbėjoms pažadėjau siurprizą. Erotiška fotosesija nesistengiau nieko šokiruoti, tik parodžiau tai, ko negaliu parodyti scenoje“,– juokiasi vaikinų grupės „Jie“ dainininkas.

Nuo vaikystės dainuojantis Vytenis Partikas ir prieš LNK projektą aktyviai koncertavo jaunimo klubuose ir vakarėliuose, todėl pajutęs didžiosios scenos magiją, jis tiesiog pagrobė Antaną iš grupės „Top vyrai“. Jų bendras projektas – muzikos grupė „Jie“ jau įgavo pagreitį.

Savo gerbėjoms prieš pat didžiąsias metų šventes širdį atvėrę grupės „Jie“ dainininkai į didžiąją sceną įžengė su Mindaugo Lapinsko daina „Ateinu“. Tai pareiškimas, kad du jauni, žavingi, elegantiški ir gražūs vyrai pramogų pasaulį netrukus papildys naujomis spalvomis.

Daina „Ateinu“ vis dažniau sukasi radijo laidose, kūrinys platinamas „Youtube“ kanale, susilaukė daugybės atgarsių socialiniuose tinkluose. Paskatinta sėkmės, grupė „Jie“ jau ruošiasi įrašyti ir klausytojams pristatyti naują, ypač skambų ir melodingą kūrinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)