Nicki Minaj ir Mariah Carey

Buvimo diva srityje sunkiai galima konkuruoti su Mariah Carey. Todėl kai muzikinio šou „American Idol“ prodiuseriai sumanė prie vieno teisėjų stalo pasodinti šią dainininkę ir Nicki Minaj, jie neabejotinai žinojo, kad lėks žiežirbos.

Nicki Minaj

2012 metais per kandidatų į šou atranką Šarlotėje, Šiaurės Karolinoje, įtampa tarp dviejų dainininkių pasiekė tokį lygį, kad N. Minaj ėmė keiktis ir koneveikti M. Carey ir pareiškė, kad jai iki gyvo kaulo įgriso „čia esanti jos sumauta didenybė“. Šis apsižodžiavimas buvo nufilmuotas ir vėliau nutekintas apie garsenybes rašančiam portalui TMZ. O dar labiau pablogino reikalus tai, kad M. Carey komanda vėliau pareiškė, kad N. Minaj esą pasakė: „Jeigu turėčiau ginklą, ją nušaučiau“.

„American Idol“ prodiuseris Nigelas Lythgoe portalui TMZ sakė, kad tokie M. Carey komandos kaltinimai yra „nesąmonė“ ir kad esą jos žmonės „pila alyvos į ugnį“.

Mariah Carey

Po tokio rimto skandalo abi dainininkės galiausiai grįžo prie darbo kaip profesionalės, skelbė žurnalas „People“. Tačiau prieš 15-ojo „American Idol“ sezoną BET pranešė, kad M. Carey teigė, jog visas tas konfliktas buvo surežisuotas prodiuserių.

Visgi televizijos kanalo „Fox“ vienas vadovų Mike'as Darnellis ir „American Idol“ prodiuseris N. Lythgoe laidai „E! News“ sakė, kad konfliktas buvo realus ir „tikrai košmariška patirtis“. Ir jie labai aiškiai žinojo problemą. „Nicki nebuvo ta problema“, – sakė L. Lythgoe.

Davidas O. Russellas ir George'as Clooney

1997 metais George'as Clooney labiausiai buvo žinomas dėl savo vaidmens televizijos seriale „Ligoninės priimamasis“, o jo karjera kine dar tik buvo prasidėjusi. Todėl buvo tikrai drąsu šiam aktoriui veltis į konfliktą su režisieriumi Davidu O. Russellu 1999 metais filmuojant filmą „Trys karaliai“.

2000 metais duodamas interviu žurnalui „Playboy“ G. Clooney teigė, kad jam įgriso tai, jog D. O. Russellas nuolat koneveikė filmavimo komandos narius. Tačiau įtampa piką pasiekė tuomet, kai režisierius esą spyrė vienam statistui.

George'as Clooney

Kaip teigė G. Clooney, jis priėjo prie režisieriaus ir mėgino išspręsti konfliktą, tačiau reikalai pasisuko bloga linkme. Po apsižodžiavimo pakeltu tonu D. O. Russellas esą galva sudavė G. Clooney. Tuomet šis puolė režisierių. Vyrus teko tiesiog plėšti vieną nuo kito.

„Laikiau jį už gerklės, – žurnalui „Playboy“ pasakojo aktorius. – Ketinau jį nudėti. Nudėti jį.“
Dėl kilusio konflikto kino studija baisiausiai persigando, tačiau abu vyrai užbaigė pradėtus darbus. Tiesa, G. Clooney tuomet prisiekė, kad daugiau gyvenime nedirbs su D. O. Russellu.

Tina Fey ir Paris Hilton

Tina Fey jau seniai garsėja savo riebiais juokeliais apie garsenybes, tačiau kažkaip jai pavyksta ir toliau su jomis gerai sutarti. Tačiau po to, kai ji sudalyvavo laidoje „Saturday Night Live“, kurią tuo metu vedė Paris Hilton, komikė negailėjo jai kritikos ir pareiškė, kad vedėja buvo tikras košmaras.

Tina Fey

Vėliau duodama interviu Howardui Sternui ji, kalbėdama apie P. Hilton, sakė, kad ši buvo tikras „š*do gabalas“. T. Fey pasakojo, kad P. Hilton „pasiekė kvailumo viršūnę“ ir panoro komiškoje situacijoje suvaidinti dainininkę Jessicą Simpson, kuri, jos teigimu, yra stora ir jos nekenčia.

Paris Hilton

Anot T. Fey, P. Hilton buvo gana nepagarbi komandos nariams ir, anot T. Fey, iš jos „pigių priaugintų plaukų ant žemės krito sruogos barbiškų plaukų“.

Jamesas Franco ir Tyrese'as Gibsonas

2006 metais filmuojant juostą „Anapolis“, jame vaidinę Jamesas Franco ir Tyrese'as Gibsonas esą taip nesutarė, kad kitais metais duodamas interviu žurnalui „Elle“ T. Gibsonas atvirai pareiškė norėjęs susprogdinti J. Franco namą.

Jamesas Franco kaip Tommy'is Wiseau

Tuomet skelbta, kad konfliktas tarp aktorių kilo dėl J. Franco per didelio įsijautimo į vaidmenį pagal Konstantino Stanislavskio metodiką. Kartą net pats aktorius prisipažino, kad karjeros pradžioje jis perlenkdavo lazdą.

Interviu žurnalui „Playboy“ T. Gibsonas teigė jautęs, kad tai buvo daugiau nei per didelis įsijautimas, ypač kai aktoriai praktikavosi filmo boksavimosi scenoms, kurių metų T. Gibsonas periodiškai sulaukdavo smūgių, nors kolegai liepė kiek nusiraminti.

Tyrese Gibson

„Niekuomet daugiau su juo nebedirbsiu. Neabejoju, kad man jis jaučia tą patį. Tai buvo labai asmeniška“, – sakė T. Gibsonas.

Bruce'as Willisas ir Kevinas Smithas

2009 metais Kevinas Smithas sutiko dirbti už gerokai mažesnį atlygį, kad tik galėtų padirbėti su Bruce'u Willisu 2010 metais filmuojant juostą „Tik nekvieskite farų!“. Tai buvo pirmas kartas, kai K. Smithas režisavo filmą, kurio scenarijų rašė ne jis. Darbas su B. Willisu buvo tikras iššūkis. Deja, kai kuriems svajonės sunkiai pildosi, ir toks atvejis kliuvo K. Smithui.

.

Vėliau K. Smithas pareiškė, kad darbas su B. Willisu buvo „žudantis sielą“. Jis sakė, kad iš kolegos nesulaukė jokios pagalbos, ir kad jis net atsisakė fotografuotis filmo afišoms. „SBS Australia“ duotame ilgame interviu K. Smithas sakė nuo pirmos dienos žinojęs, kad B. Willisas buvo absoliučiai abejingas dėl dviejų priežasčių. Pirma, jį tiesiog baugino Tracy Morgano improvizavimas.

„Akivaizdžiai matėsi, kaip jis kaskart išbąla“, – pasakojo K. Smithas.

O antra, B. Willisui, esą, rūpėjo tik pinigai, su kuo K. Smithas teigė anksčiau nebuvo susidūręs.

„B. Willisas buvo žmogus, su kokiu man daugiau neteko dirbti per visą karjerą. Jis dirbo vien dėl pinigų. Tame nieko nėra blogo ir neteisėto, bet jeigu tau moka už darbą, tai, būk mielas, tą darbą ir padaryk. O jis nenorėjo jo daryti.“

Po „Tik nekvieskite farų!“ K. Smithas ėmė kurti nepriklausomus kino filmus, o B. Willis ir toliau „štampavo superhitus“. Galima ir neabejoti, kad vienas kito jie tikrai nepasiilgsta.

Charlie Sheenas ir Selma Blair

2013 metais Selma Blair grasino paduoti į teismą Charlie Sheeną ir kino studiją „Lionsgate“ dėl neteisėto atleidimo iš serialo „Pykčio valdymas“. Kaip skelbė TMZ, S. Blair manė, kad Ch. Sheenas pasirūpino, kad ji būtų atleista po to, kai ji pasiskundė, jog šis stabdo filmavimą, nes nesugeba įsiminti savo eilučių.

Tačiau šaltiniai portalui TMZ sakė, kad S. Blair vaidmuo ir turėjo būti trumpalaikis. Tačiau kai Ch. Sheenas nugirdo ją besiskundžiant, „šis procesas buvo pagreitintas“. „Radar“ tuomet skelbė, kad aktorės atleidimo procese Ch. Sheenas dalyvavo tiesiogiai, nes esą jis nusiuntė jai žinutę apie atleidimą, kurioje ją pavadino necenzūriniu žodžiu.

Nors, kaip manoma, vėliau S. Blair ir „Lionsgate“ pasiekė susitarimą, Ch. Sheenas apie buvusią kolegę negražiai atsiliepė ir 2017 metais. Laidos „Watch What Happens Live!“ metu jo buvo paprašyta sureitinguoti savo mėgstamiausias koleges moteris. Jis gyrė Heather Locklear ir Lindsey Lohan. Tačiau parodžius S. Blair ir Jenny McCarthy nuotraukas, aktorius atsakė: „Norėčiau jas sumalti į miltus ir išmesti pakelėje. Jos yra viena kitos vertos“.

Shia LaBeoufas ir Alecas Baldwinas

2013 metais Shia LaBeoufas ir Alecas Baldwinas turėjo vaidinti „Našlaičių“ pastatyme Brodvėjuje, tačiau Sh. LaBeoufas buvo atleistas dėl „kūrybinių nesutarimų“. Skelbta, kad tai įvyko A. Baldwino prašymu.

Leidiniui „Vulture“ duotame ilgame interviu A. Baldwinas pateikė savo įvykių versiją. Jo teigimu, Sh. LaBeoufas iš pradžių ėmė demonstruoti savo „kalėjimo mentalitetą“, o vėliau ėmė siuntinėti jam vaizdo įrašus, kur atmintinai atkartojo ištisų scenų žodžius. Galiausiai „bomba sprogo“ tuomet, kai Sh. LaBeoufas repeticijos metu A. Baldwinui pareiškė, kad šis „jį stabdo“. Tuomet A. Baldwinas pasiprašė atleidžiamas iš vaidinimo, tačiau režisierius nusprendė atleisti Sh. LaBeoufą.

Po metų Sh. LaBeoufas leidiniui „Interview“ sakė, kad per daug įsijautė į vaidmenį. Jis taip pat sakė, kad jo tikslas buvo „įbauginti A. Baldwiną“. Jis taip pat pripažino, kad po to, kai buvo atleistas, sekiojo A. Baldwiną iki jo namų.

Tomas Hardy ir Charlize Theron

2014 metų filmas „Pašėlęs Maksas: įtūžio kelias“ susilaukė didžiulės sėkmės kino teatruose ir buvo kritikų liaupsinamas. Tačiau jo filmavimo metu pagrindiniai aktoriai Tomas Hardy ir Charlize Theron labai nesutarė. Visai. Vėlesniuose interviu aktorė neslėpė, kad dirbti T. Hardy buvo sunku. Tai pripažino ir kino filmo režisierius George'as Milleris.

Leidiniui „Esquire“ Ch. Theron atvirai pasakė, kad T. Hardy asmenybė ir filmavimo sąlygos, kuomet jie itin daug laiko praleido filmuodami scenas ant judančio sunkvežimio dykumoje, ją labai išvargino.

„Tai buvo tarsi siaubinga šeimyninė kelionė, kai iš esmės niekur neatvažiuoji. Tu tiesiog važiuoji. Mes važiavome į niekur, ir kartais tai vedė iš proto“, – sakė aktorė.

Filme taip pat vaidinusi Zoe Kravitz patvirtino, kad T. Hardy ir Ch. Theron konfliktavo, tačiau dėl to ji kaltino sudėtingas filmavimo sąlygas.

„Jie nesutarė, – laidai „Watch What Happens Live!“ sakė ji. – Mes daug laiko praleidome dykumoje. Manau, kad visi mes buvome pavargę, sutrikę ir ilgėjomės namų. Šešis mėnesius nematėme nieko išskyrus smėlį. Galima išprotėti. Atvirai kalbant, negaliu pasakyti, kad buvo viena kažkokia problema. Manau, kad tiesiog nesutapo jų bangos“.

Verta paminėti, kad nepaisant sudėtingų santykių, Tomas Hardy ir Charlize Theron ketina filmuotis „Pašėlusio Makso“ tęsinyje. Įdomu, kaip jiems seksis sutarti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją